Nurmijärven blogi

Vanha-Klaukka

Vanha-Klaukka

Kehäradio: Kuinka kehätie paransi yhteyksiä?

22.4.2021

Marraskuussa 2020 Nurmijärvellä juhlittiin uuden Mt 132 Klaukkalan kehätien avajaisia. Tiestä ennustetaan alkua tulevalle Kehä IV:lle. Uusi liikenneväylä onkin jo parantanut Nurmijärven ja erityisesti Klaukkalan alueen liikenneyhteyksiä. Monien työmatkan siirtyessä Klaukkalan keskustasta kehätielle, myös Klaukkalan kehittäminen on saanut uutta pontta. Nyt voit hypätä jälleen avajaistunnelmiin ja kuunnella monien kaipaamaa Kehäradiota!

Vuosikausia odotettu kehätie oli avautuessaan todellinen juhlanaihe. Tiehanke valmistuikin lopulta vuoden etuajassa ja lasku kutistui noin 10 miljoonalla euroa. Marraskuisessa pimeydessä Klaukkalan kehätietä juhlittiin koronaturvallisesti Yhteys-nimisellä valoteoksella. Teoksessa valaistiin 350 metriä louhittua kalliota päivittäin vaihtuvalla värillä. Näky oli vaikuttava sekä moottoritielle että Kehätielle – ja sitä kelpaa muistella näin keväisessä auringonpaisteessakin.

Klaukkalan kehätien valoteos

Lisäksi kehätiellä ajaneet saivat kokea uuden tien autoradioissaan Kehäradiosta, joka soi tiellä koko avajaisviikon ajan. Radiossa kuultiin toimittaja Marko Miettisen haastattelemia tunnettuja tienkäyttäjiä sekä aiheeseen sopivaa musiikkia ja yllätysnumeroita.

Kehäradio saavutti välittömästi fanikuntansa ja avajaisviikon jälkeen olemmekin saaneet kyselyitä, pääsisikö radio-ohjelmaa vielä kuulemaan vielä joskus ja jossain. No nyt se on mahdollista, Vanha-Klaukan sivuilla.

Kehäradio tarjoaa sinulle tietoa siitä, kuinka uusi tie paransi liikenneyhteyksiä. Mutta ennen kaikkea se tarjoaa kokemuksia siitä, millaista elämä on Nurmijärvellä ja Klaukkalassa. Laita siis Kehäradio soimaan auton ämyreistä, kotistereoista tai korvanapeista juoksulenkillä –  ja uppoudu hetkeksi kehätietunnelmiin!

 

Takaisin listaukseen

Seuraa uuden Vanha-Klaukan alueen kehittymistä.

Tutustu Vanha-Klaukan sivuihin >>

 

Naurava lapsi talon portailla