Ajankohtaista

Ilmastotyö, Siistiksi, Yhdistykset

Energianeuvontaa taloyhtiöille

25.2.2021

Ramboll Finland toteuttaa Energiaviraston rahoittamana kevään 2021 aikana taloyhtiöille suunnatun kampanjan, jossa pureudutaan erilaisiin energiankäyttöön liittyviin asiakokonaisuuksiin. Kampanjan tavoitteena on ohjata taloyhtiöitä suunnitelmallisempaan kiinteistönpitoon ja energianäkökulman huomiointiin huolto- ja korjaustoimenpiteissä sekä edistää energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian käyttöä.

Infoillat taloyhtiön hallinnolle ja asukkaille

Taloyhtiön asukkaille ja hallinnolle järjestettäviä eri teemoja sisältäviä tilaisuuksia on viisi, ja ne toteutetaan webinaareina. Tilaisuuksissa tarjotaan tietoa energiankulutuksen vaikutuksista asumis- ja ylläpitokustannuksiin, uusiutuvan energian ratkaisuista taloyhtiöissä, suunnitelmallisesta kiinteistönpidosta ja korjaushankkeista, sekä syventävää tietoa energiatehokkuustoimenpiteistä.

Alla järjestettävien tilaisuuksien teemat ja ajankohdat. Teeman nimeä klikkaamalla pääsee osallistumaan webinaariin tilaisuuden ajankohtana.

Energiatehokkuudesta säästöjä
2.3.2021 klo 18–19

Energiaremontit taloyhtiöissä

30.3.2021 klo 18–19

Korjausrakentaminen ja energiatehokkuus 

13.4.2021 klo 18–19

Energiatehokas taloyhtiö 

28.4.2021 klo 18–19

Aurinkosähkö taloyhtiöissä – meistäkö energiantuottajia? 

5.5.2021 klo 18–19

Alueelliset taloyhtiöfoorumit – energiatehokkuutta yhteistyössä

Toiminnassa kootaan energianeuvojan avustuksella yhteen naapuruston taloyhtiöiden hallitukset, vaihdetaan kokemuksia energiatehokkuudesta sekä edesautetaan aktiivista yhteistyötä kiinteistöjen ja alueen kehittämiseksi.

Energiatehokkuustoimien miettiminen yhdessä lähialueen samankaltaisten taloyhtiöiden kanssa on taloyhtiöille strategisesti järkevää ja taloudellisesti kannattavaa kiinteistönpidon kannalta. Parhaimmillaan alueelliset Taloyhtiöfoorumit tarjoavat mahdollisuuksia pienentää taloyhtiöiden energiakustannuksia, parantaa asumisolosuhteita, sekä nostaa kiinteistön ja koko alueen arvoa.

Jos haluat kuulla lisää Taloyhtiöfoorumeista tai ilmoittaa taloyhtiösi kiinnostuneeksi toiminnasta, voit mihinkään sitoutumatta jättää yhteystietosi tällä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/F65588E89CA19D92. Voit myös ottaa yhteyttä alueelliseen energianeuvojaasi: energianeuvonta@ramboll.fi.

Ilmastotyö-sivustomme kuntalaisosiosta löydät taloyhtiöille suunnattujen ilmastotyöhön ja -tekoihin liittyvien tietojen lisäksi vinkkejä yksittäiselle kuluttajalle.. Käy tutustumassa, miten ja mitä asioita sinä voisit arjessasi tehdä tai muuttaa!

Takaisin listaukseen