Ajankohtaista

Keusote, Koronavirus, Lukio, Nuoriso, Sosiaali ja terveys, Terveys

Yläkoululaiset ja lukiolaiset lähiopetukseen maanantaina 3.5.

28.4.2021

Keusoten alueella koronatartuntojen väheneminen on ollut viimeisten viikkojen aikana nopeaa. Tästä syystä Keusoten sosiaali- ja terveydenhuollon jaosto päätti kumota 7.4.2021 § 42 tekemänsä tartuntatautilain 58 §:n mukaisen päätöksen Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Tuusulan, Mäntsälän ja Pornaisten osalta ajalta 3.-9.5.2021. Tämä tarkoittaa, että kaikki Nurmijärven yläkoululaiset palaavat lähiopetukseen maanantaina 3.5.2021 lukujärjestyksen mukaisesti.

Lähiopetus järjestetään terveysturvallisesti eri viranomaisten voimassa olevat koronasuositukset huomioiden. Kasvomaskisuositus on edelleen voimassa luokka-asteilla 6.-9. Koulukuljetuksissa maskisuositus on edelleen voimassa kaikenikäisillä.

Myös lukio lähiopetukseen 3.5. alkaen

Nurmijärven kunta on päättänyt terveysviranomaisten suosituksesta, että Nurmijärven lukion Kirkonkylän ja Rajamäen toimipisteiden opetus toteutetaan 3.5.2021 alkaen pääasiallisesti lähiopetuksena 5. jakson loppuun asti. Asiasta on tiedotettu 23.4.2021 lukiolaisille tarkemmin Wilman välityksellä. Arkadian yhteislyseo vastaa yksityisenä lukiona omasta viestinnästään.

 

Takaisin listaukseen