Ajankohtaista

Yksityistiet

Vuorovaikutuksellinen infotilaisuus yksityistieasioista tänään torstaina 11.3. klo 18-20

11.3.2021

Nurmijärven kunta järjestää vuorovaikutuksellisen verkkotilaisuuden yksityisteiden tiekunnille ja muille asiasta kiinnostuneille tänään to 11.3. klo 18-20. Tilaisuuteen pääsee osallistumaan kunnan yksityistie-teemasivujen kautta osoitteessa nurmijarvi.fi/yksityistiet. 

”Järjestämme ensi viikon torstaina infotilaisuuden tiekunnille. Luvassa on tietoa muun muassa kunnan avustusjärjestelmästä. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollista kysyä itseä askarruttavista asioista. Tilaisuuteen ovat toki tiekuntien lisäksi tervetulleet kaikki, joita yksityistieasiat kiinnostavat”, tekninen johtaja Jouko Lehtonen kertoo.  

”Tilaisuus järjestetään koronan vuoksi etäyhteyksin Microsoft Teams -ympäristössä. Tilaisuutta varten ei tarvitse kuitenkaan ladata erillisiä ohjelmia, vaan mukaan voi tulla nettiselaimen kautta. Tapahtumalinkki avataan kunnan yksityistie-teemasivuille puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua”, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo. ”Tilaisuus myös videoidaan, jotta se on katsottavissa myös jälkikäteen.” 

Tilaisuudessa kerrotaan muun muassa kunnan avustusjärjestelmästä, kunnossapito- ja perusparannusavustuksista sekä kunnan roolista osakkaana. Lisäksi tilaisuudessa on varattu aikaa kysymyksille ja vastauksille. Tilaisuudessa on läsnä kunnan johtavia viranhaltijoita ja yksityistieasiantuntijoita.  

Kysymyksiä voi esittää jo etukäteen kunnan kotisivuilta löytyvän kysymyslomakkeen kautta.  

 

Vuorovaikutuksellinen infotilaisuus yksityistieasioista 

Tilaisuus: 11.3. klo 18-20 

Tilaisuuteen pääsee liittymään osoitteessa nurmijarvi.fi/yksityistiet 
11.3. klo 17.30 alkaen.  

Tervetuloa mukaan!  

 

Takaisin listaukseen