Ajankohtaista

Kirjasto, Kulttuuri, Matkailu, Museo, Sääksi, Tapahtumat, Uimarannat, Viestintä, Yhdistykset, Yritykset

Visit Nurmijärvi -sivusto on avattu

31.5.2022

Kunta uudisti matkailusivunsa. Yhteisöllisesti toimiva Visit Nurmijärvi -matkailusivusto tarjoaa vinkkejä matkailijalle ja esittelee kootusti Nurmijärveltä löytyvät matkailijoita kiinnostavat palvelut, kuten kahvilat, ravintolat, majoituspalvelut, elämysaktiviteetit, liikuntakohteet ja mielenkiintoiset ostospaikat. Sivustolta löytyy myös kunnan luontokohteet, museot sekä sisältöjä matkailijoita kiinnostavista aihealueista.

Visit Nurmijärvi -sivustolle ovat tervetulleita maksutta mukaan kaikki matkailijoille palveluja tarjoavat yritykset. Sivusto opastaa kartan avulla matkailukohteisiin ja yritysten ovelle sekä samalla se näyttää muut lähistöllä olevat kiinnostavat kohteet. Visit Nurmijärvi -sivulta kävijä löytää helposti myös yritysten omiin kanaviin. Yritykset saavat päivitysoikeudet omiin sisältöihinsä, joten esimerkiksi aukioloaikoja ja muita sisältöjä voi päivittää tarpeen mukaan.

“Kannustamme kaikkia matkailijoille palveluita tarjoavia yrityksiä lähtemään mukaan sivustolle, sillä yhdessä rakennamme Nurmijärvestä ilmiötä myös matkailussa”, kannustaa kunnan matkailukoordinaattori Janne Raudaskoski.

Yritykset voivat luoda sivustolle käyttäjätilin, jonka jälkeen yritys voi täyttää oman esittelykortin. Oman esittelykortin tekeminen vaatii yrityksiltä kaksi vaakakuvaa ja esittelytekstit.

Matkailusivusto toimii yhteen myös kunnan uuden tapahtumakalenterin kanssa, jonka kautta sivustolla voi tutustua matkailijoita kiinnostaviin tapahtumiin. Näin Visit Nurmijärvi -sivusto tuo näkyvyyttä myös Nurmijärvellä järjestettäville tapahtumille.

”Houkuttelemme kävijöitä sivustolle mielenkiintoisilla sisällöillä kuten yleisöä kiinnostavilla videoilla, artikkeleilla ja matkailuvinkeillä. Sivusto elää ja muokkautuu koko ajan”, Raudaskoski jatkaa.

Visit Nurmijärvi -sivuston toteuttaminen kuuluu osana kunnan matkailun kehittämiseen, joka on nostettu yhdeksi Nurmijärven kuntastrategian painopistealueeksi.

 

Jos matkailijoille palveluita tarjoava yrityksesi ei ole vielä mukana Visit Nurmijärvi -sivuilla, niin mukaan pääsee näin:

  • MENE osoitteeseen visitnurmijarvi.fi
  • KIRJAUDU sivustolle
  • LUO TILI
  • LUO ESITTELYKORTTI Täytä kortti huolellisesti ohjeiden mukaan, liitä pyydettäessä mukaan kaksi edustavaa vaakakuvaa.
Takaisin listaukseen