Ajankohtaista

Kulttuuri, Matkailu, Monikko, Museo, Pyöräily, Tapahtumat, Uimarannat, Viestintä

Visit Nurmijärvi -kesäesite on täällä!

15.6.2023

Iäkäs pariskunta lukee puutarhatuolilla Nurmijärven esitettä.

Tällä viikolla (13-15.6.) kotiin jaettava Visit Nurmijärvi -kesäesite esittelee Nurmijärven matkailu- ja luontokohteita sekä elämyksiä. Kompaktista esitteestä löytyy vinkkejä niin museovisiiteille, kesäkahviloiden bongaukseen että tapahtumiin. 

”Suomen lähilandena tarjoamme Nurmijärvelle tulevalle matkailijalle ikimuistoisia kokemuksia, ja vain kivenheiton päässä Helsingin sykkeestä. Innoittavia ideoita löydät esitteestämme sekä kaikista Visit Nurmijärvi -kanavistamme”, toteaa kesäesitteen alkusanoissa Teemu Siltanen, vastaava päätoimittaja, Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö.

”Nurmijärven matkailussa on valtavasti potentiaalia – matkailun ehdoton valtti kunnassamme ovatkin uniikit kohteet, joita ei ole missään muualla Suomessa”, näkee Nurmijärven kunnan matkailukoordinaattori, esitteen taittanut Riika-Maria Hytti.

Pysyt ajan tasalla kunnan matkailu- ja tapahtumatarjonnasta seuraamalla Visit Nurmijärvi-tilejä sosiaalisessa mediassa: Instgramissa ja Facebookissa, sekä tapahtumakalenterin– ja Doerz-elämyskaupan kautta, unohtamatta Visit Nurmijärvi-sivustoa!

Pääset lukemaan Nurmijärven uutta kesäesitettä täältä!


Jäikö esite saamatta?

Jos Visit Nurmijärvi -kesäesite ei ole kolahtanut sinun postilaatikkoosi, voit ilmoittaa jakeluhäiriöstä tämän linkin kautta.

Takaisin listaukseen