Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Vesijohtoverkoston huoltotöitä Ilvesvuoren ja Kuusimäen alueella to 16.5.2024 klo 17.00-18.00 – vaikutus vedenpaineeseen

13.5.2024

Nurmijärven Sähkö tekee liitäntätöitä Kuusimäen paineenkorottamolla torstaina 16.5.2024. Paineenkorottamo joudutaan ottamaan työn ajaksi pois käytöstä. Tästä syystä Ilvesvuoren ja Kuusimäen alueella saattaa esiintyä normaalia matalampaa painetta vesijohtoverkostossa torstaina klo 17.00-18.00 välisenä aikana. Muun ajan vedenjakelu toimii normaalisti. Veden paine voi muuttua normaaliksi jo aiemmin, heti töiden valmistuttua. Nurmijärven Vesi pyytää välttämään tarpeetonta veden käyttöä madaltuneen paineen aikana.

Vedenjakelun palautuessa normaaliksi vedessä saattaa ilmetä paineenvaihtelun takia rusehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Hanoista saattaa kuulua myös pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan häiriötiedotepalvelun kautta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Ongelmatilanteissa voitte ottaa yhteyden Nurmijärven Veden vikapalveluun, p. 040 624 1675

Takaisin listaukseen