Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Vedenjakelun keskeytys Punamullantien alueella 13.4. putkirikon takia

12.4.2022

Päivitetty 13.4. kello 11.23:

Vuoto on saatu korjattua. Vedenjakelu toimii normaalisti kiinteistöillä. Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Päivitetty 12.4. kello 14.50:

Olemme huomanneet, että ulkopuolisen palveluntarjoajan häiriötiedotepalvelussa on vikaa. Ainakin osalle asiakkaista tulleista viesteistä on puuttunut osoite. Viestit koskivat alla olevaa uutista vesikatkosta Punamullantien alueella.  Olemme pahoillamme mahdollisista virheellisistä tekstiviesteistä ja sähköposteista. Vika korjataan mahdollisimman pian.

Alkuperäinen uutinen:

Nurmijärven Vesi on havainnut  vesijohtovuodon Punamullantien 18 kohdalla. Putkirikko korjataan keskiviikkona 13.4. kello 8.30 alkaen. Vedenjakelu palautetaan normaaliksi mahdollisimman pian, heti korjaustöiden valmistuttua. Korjaustöihin liittyen vedenjakelu joudutaan keskeyttämään kiinteistöiltä Punamullantie 9, 12, 13, 14, 16-19 ja 21, Salkolantie 1-2, Aleksis Kiven tie 21, Puontilankaari 8, Ahjolantie 2, Sompiontie 1-2, 4 ja 6 sekä Einolantie 2.

Suosittelemme ottamaan talousvettä talteen vedenjakelun keskeytystä varten.

Vedenjakelun keskeytyksen piirissä olevaa kiinteistöjä on tiedotettu häiriötiedotepalvelun kautta. Suosittelemme tilaamaan maksuttoman vesihuollon häiriötiedotteen.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Nurmijärven Veden vikapalvelu 24/7, puh. (09) 879 7112

Takaisin listaukseen