Ajankohtaista

Kuntastrategia, Me tehdään Nurmijärvi, strategia

Vastaa Me tehdään Nurmijärvi -strategiakyselyyn 14.–23.1.

14.1.2022

Nurmijärven kunnan strategiatyö etenee tammikuussa käytännön tasolle. Kuntalaisilla sekä muilla kunnan sidosryhmillä on mahdollisuus osallistua strategiatyöhön Me tehdään Nurmijärvi -kyselyssä. Kyselyyn voi vastata kunnan strategiatyön teemasivulla 14.1.-23.1.2022.

Vastaa Me tehdään Nurmijärvi -kyselyyn tästä linkistä. 

Kunnanvaltuusto hyväksyi 15.12. kuntastrategian vision, toimintaperiaatteet sekä strategiatyön tavoitteet. Visioksi päätettiin Nurmijärvi – Paremman arjen ilmiö (lue lisää tiedotteen lopusta). Tässä strategiatyön vaiheessa konkretisoidaan ne toimenpiteet, joilla asetettu visio eli tavoite saavutetaan.

”Moni onkin jo odottanut sitä, että pääsemme ylätason sijaan puhumaan ja päättämään käytännön toimenpiteistä”, Nurmijärven kunnan hallintojohtaja Katja Vuorinen kertoo.

Kunta jatkaa strategiatyötä osallistavassa hengessä, sillä kuntalaiset ja muut kunnan sidosryhmät pääsevät vaikuttamaan strategisiin painopisteisiin.

”Toivon, että mahdollisimman moni osallistuu juuri avattuun Me tehdään Nurmijärvi -kyselyyn ja ottaa kantaa esitettyihin toimenpiteisiin. Kyselyssä voi myös esittää omia strategisia painopiste-ehdotuksia”, Vuorinen kertoo.

Me tehdään Nurmijärvi -kysely on avoinna 14.-23.1.2022. Kyselyssä saatuja tuloksia hyödynnetään strategisten tavoitteiden työstämisessä. Kuntalaiset ja muut kunnan sidosryhmät pääsevät osallistumaan strategiatyöhön vielä helmikuun puolivälissä ennen päätöksentekoa. Strategiasta on määrä päättää kunnanvaltuustossa 23.3.2022.

Nurmijärven kunnan visioksi Paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi – Paremman arjen ilmiö. Nurmijärveläinen yhteisöllisyys ja aktiiviset ihmiset ovat kuntamme rikkaus. Nurmijärven keskeinen sijainti, sujuvat palvelut, monipuoliset asumisen mahdollisuudet ja turvallinen asuinympäristö sekä kehittyvät elinkeinot ovat paremman arkemme perusta.

Vastaa kyselyyn!

Takaisin listaukseen