Ajankohtaista

Koulutus, Opetus ja koulutus, Rekrytointi

Uusia rehtoreita valittu – Klaukkalan kouluun Terhi Hynninen, Karhunkorven ja Nukarin kouluihin Minna Vänskä

3.5.2023

Klaukkalan koulun rehtori

Klaukkalan koulun rehtorin vakituiseen virkaan on valittu kasvatustieteen maisteri Terhi Hynninen. Uusi rehtori aloittaa tehtävässään 1.8.2023.

Rehtorin virkaa haki määräaikaan mennessä 10 henkilöä. Haastattelujen jälkeen rehtoriksi valittiin Hynninen, joka täyttää työkokemuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa sekä hakemusasiakirjojen ja haastattelujen perusteella parhaiten viran vaatimukset.

Kuluvana lukuvuonna 2022–2023 Klaukkalan koulussa on toiminut väliaikaisena rehtorina Tuomas Nyberg edellisen rehtorin siirryttyä toisiin tehtäviin. Nyberg siirtyy 1.8.2023 alkaen Maaniitun koulun rehtoriksi.

Klaukkalan koulussa opiskelee noin 400 oppilasta.

Karhunkorven ja Nukarin koulujen rehtori

Kasvatustieteen maisteri Minna Vänskä on valittu Karhunkorven ja Nukarin koulujen rehtorin vakituiseen virkaan. Vänskä on toiminut jo aiemmin Karhunkorven rehtorina ja kuluvana lukuvuonna myös väliaikaisena rehtorina Nukarissa edellisen rehtorin siirryttyä toisaalle. Vänskä aloittaa vakituisessa tehtävässään 1.8.2023.

Rehtorin virkaa haki määräaikaan mennessä 15 henkilöä. Haastattelujen jälkeen rehtoriksi valittiin Vänskä, joka täyttää työkokemuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa sekä hakemusasiakirjojen ja haastattelujen perusteella parhaiten viran vaatimukset.

Karhunkorven koulussa opiskelee hieman yli 100 oppilasta. Nukarin koulussa oppilaita on noin 70.

 

Aiemmin huhtikuussa valittiin jo rehtorit Nurmijärven lukioon sekä Isoniitun kouluun.

Takaisin listaukseen