Ajankohtaista

Koulutus, Lukio, Rekrytointi

Nurmijärven lukion rehtoriksi Marlene Leppäsalko ja Isoniitun koulun rehtoriksi Taina Koistinen

21.4.2023

Kaksi uutta rehtoria vakituisiin virkoihin on valittu

Nurmijärven lukion rehtorin vakituiseen virkaan on valittu teologian maisteri Marlene Leppäsalko. Uusi rehtori aloittaa tehtävässään 1.8.2023.
Rehtorin virkaa haki määräaikaan mennessä 10 henkilöä. Haastattelujen jälkeen rehtoriksi valittiin Leppäsalko, joka täyttää työkokemuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa sekä hakemusasiakirjojen ja haastattelujen perusteella parhaiten viran vaatimukset.
Kuluvana lukuvuonna 2022–2023 lukiossa on toiminut väliaikaisena rehtorina Mikko Ristimäki edellisen rehtorin siirryttyä toisiin tehtäviin. Nurmijärven lukiossa opiskelee noin 400 opiskelijaa. Lukio toimii sekä Kirkonkylän että Rajamäen toimipisteissä.

Liikuntatieteiden maisteri Taina Koistinen on valittu Isoniitun koulun rehtorin vakituiseen virkaan. Uusi rehtori aloittaa tehtävässään 1.8.2023.
Rehtorin virkaa haki määräaikaan mennessä 13 henkilöä. Haastattelujen jälkeen rehtoriksi valittiin Koistinen, joka täyttää työkokemuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa sekä hakemusasiakirjojen ja haastattelujen perusteella parhaiten viran vaatimukset.
Isoniitun rehtorin virka vapautuu edellisen rehtorin Samuli Salosen siirtyessä hoitamaan Harjulan ja Metsäkylän koulujen rehtorin virkaa 1.8.2023 alkaen.
Isoniitun koulussa toimii vuosiluokat 1–9 ja oppilaita on noin 460.

 

Klaukkalan koulun sekä Nukarin ja Karhunkorven koulujen rehtorien valintaprosessit ovat vielä kesken. Rehtorien valinnoista tiedotetaan, kun hakuprosessi on saatu päätökseen ja valinnat tehty.

Takaisin listaukseen