Ajankohtaista

Yritykset

Uudenmaan liitto: Nurmijärveläinen Webstory on vuoden 2021 start up -yritys

17.11.2020

Uudenmaan liitto on valinnut vuoden uusmaalaiset yritykset 2021. Palkitut ovat Alppilan Autohuolto Helsingistä (vuoden palveluyritys), Rautarakenne E. Kauppinen Vantaalta (vuoden tuotannollinen yritys) ja Webstory Nurmijärveltä (vuoden start up -yritys). Nurmijärven kunta onnittelee Webstorya tunnustuksesta ja kiittää hienosta työstä paikallisuuden eteen!

Voittajat julkistettiin tiistaina 17. marraskuuta Uudenmaan, Helsingin, Espoon ja Vantaan Yrittäjien alueellisessa Kunnallisjohdon seminaarissa.

Maakuntajohtaja Ossi Savolainen ja palkintoraadin puheenjohtaja Mari Laaksonen Helsingin Yrittäjistä luovuttivat palkinnot Hyvinkäällä osana hybriditilaisuutta.

− On ilahduttavaa todeta kuinka yritykset ovat nopeasti reagoineet muuttuvaan uuteen arkeen, ottaneet digiloikan ja kehittäneet liiketoimiaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita, sanoo Laaksonen.

Sympaattinen lähituotteiden ja -palveluiden puolestapuhuja

Vuoden 2021 start up -yritys on nurmijärveläinen Webstory. Yrityksen perustama kauppapaikka Nearby.fi tarjoaa alustan paikallisille pienyrittäjille, ja tekee lähituotteiden ja -palveluiden ostamisesta asiakkaille vaivatonta.

Valikoimasta löytyy laadukkaita ja ekologisia tuotteita, kuten lähiruokaa, käsitöitä, luonnonkosmetiikkaa, koruja ja sisustustuotteita. Kauppapaikka avattiin vuonna 2019, ja nyt yrittäjiä on jo kymmeniä eri puolilta Suomea.

Palkinnolla on pitkät perinteet

Yrittäjävalinnoilla nostetaan esille Uudenmaan yrittäjien parhaimmisto. Tänä vuonna asiantuntijaraati nimesi voittajat poikkeuksellisesti ilman avointa hakua.

Uudenmaan tunnustuspalkinnoilla on jo vuosikymmenten perinteet. Seuraava haku aukeaa kesällä 2021.

Lue lisää Uudenmaan liiton kotisivuilta. 

Takaisin listaukseen