Ajankohtaista

Rekrytointi

”Tulehan sinäkin tänne Nurmijärvelle!” – Katso uusi #Ilmiöntekijät-video!

14.11.2022

Erehdyttävästi Rocky Balboaa muistuttava kunnan työntekijä punnertaa, ähisee, nauttii raakoja kananmunia ja pohdiskelee kuntatyön merkityksellisyyttä Sääksin uimarannalla – kysehän on tietysti Nurmijärven kunnan uudesta työnantajamielikuvaa vahvistavasta videosta! Se on osa palkittua #ilmiöntekijät-kampanjaa ja kokoaa yhteen vuoden aikana monipuolisesti eri ammateissa toilailleen Timo Lavikaisen näyttelemän viiksiniekan tarinan. Katso video uutisen lopusta.

Nurmijärven kunta on halunnut tuulettaa viestinnällään kuntatyöhön liittyviä ennakkoluuloja. Sama jatkuu myös uusimmalla työnantajamielikuvavideolla.

”Kunnassa tehdään todella tärkeää ja merkityksellistä työtä, joka tähtää siihen, että nurmijärveläisten arki olisi parempaa. #Ilmiöntekijät-kampanjassa olemme tehneet kuntatyötä näkyväksi ja nauraneet samalla pölyttyneille ennakkoluuloille kuntatyötä kohtaan. Olemme halunneet tuoda esille, että meillä Nurmijärvellä on nuorekas ja maanläheinen meininki”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

”Uusin #ilmiöntekijät-video toimii kunnan työnantajaesittelynä, joka samalla summaa Timo Lavikaisen esittämän kunnan työntekijän tarinan – miten tämän alkujaan rantapelastajana ja maarakennuspäällikkönä machoilleen kaverin ura ja elämä ovat asettuneet Nurmijärvelle.”

Nurmijärven kunta työllistää noin 1800 työntekijää, joilla on noin 200 eri ammattinimikettä. Kunnan listoilla on niin vakituisia työntekijöitä, keikkalaisia kuin kesätyöntekijöitäkin. Kunta rekrytoikin vuodessa yhteensä noin 300–500 työntekijää joka vuosi.

”Kuntatyö on vahvasti henkilöstövetoista, rekrytoimme satoja henkilöitä vuosittain, joten työnantajamielikuva on yksi keskeisimpiä kuntien menestystekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on olla hyvän fiiliksen työpaikka, ja tätä olemme tehneet näkyväksi myös viestinnällisesti”, Siltanen kertoo.

Vuoden paras rekrytointikampanja

#Ilmiöntekijät-kampanja palkittiin Rekrygaalassa vuoden 2022 parhaana rekrytointikampanjana. #Ilmiöntekijät-kampanja on tavoittanut yli 9 miljoonaa, ja kampanjan videoita on katsottu yli 1500 tuntia. Nurmijärven kunnan Kuntarekry-palvelussa olevat rekrytointisivut ovat olleet suosituimmat kuntasivut maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa, kesäkuussa sekä elokuussa 2022. Kävijöitä rekrysivuilla on ollut yli 30 000.  Kampanjassa Yksittäisistä työpaikoista katupäällikön työhakemus on ollut kaikkein suosituin.

”Kampanjan tulokset ovat olleet erinomaisia brändillisesti ja myös taktisesti kutkuttavia, ja kampanjasta on tullut laajasti kiitosta niin kuntakentältä, rekrytointialan ammattilaisilta kuin kuntalaisiltakin”, Teemu Siltanen kertoo.

Takaisin listaukseen