Ajankohtaista

Kuntavaalit 2021, Rekrytointi

Töihin vaaleihin? Kunta hakee tekijöitä ennakkoäänestystehtäviin ja ääntenlaskentaan

19.4.2021

Oletko kiinnostunut kotikuntasi asioista ja siitä, miten kunnallinen demokratia toimii? Haluaisitko nähdä, mitä kuntavaaleissa tapahtuu kulissien takana?

Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään 26.5.-8.6.2021 välisenä aikana. Varsinainen vaalipäivä on 13.6.2021. Nurmijärven kunta hakee 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä vaalien ennakkoäänestystehtäviin ja ennakkoäänien laskentaan. Lisäksi vaalilautakuntiin saatetaan tarvita täydennystä 13.6.

Kunta pyrkii huolehtimaan äänestysten turvallisesta järjestämisestä oikeusministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksen mukaisesti äänestäjien jonoja p

orrastamalla, tilojen väljyydestä ja kulkureiteistä huolehtimalla, käsidesipistein ja pisarasuojin. Myös maskit ovat käytössä ja niitä varataan äänestyspaikoille.

Kelpoisuusehdot:

Vaalitoimitsijaksi voidaan määrätä tehtävään kykenevä 18 vuotta täyttänyt henkilö.
Vaaleissa ehdokkaana oleva henkilö tai hänen puolisonsa, lapsensa tai sisaruksensa tai vanhempansa ei saa olla vaalitoimitsijana.
Kunta kouluttaa sinut tehtävään, josta saat palkkion, 14 euroa tunnilta. Sitäkin enemmän saat mielenkiintoista ja harvinaislaatuista työkokemusta sekä työtodistuksen vaalivirkailijana tai -toimitsijana toimimisesta.

Koulutukset tullaan järjestämään Teams-yhteydellä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä kunnanlakimies Sari Forsströmiin 30.4.2021 mennessä:

sari.forsstrom@nurmijarvi.fi

Puh. 040 317 2015

 

Takaisin listaukseen