Ajankohtaista

Nurmijärven Sähkö, Viestintä

Tiedotuslehti jaetaan kotitalouksille keskiviikkona 22.5.

22.5.2024

Nurmijärven kunnan tiedotuslehti 2/24 jaetaan kotitalouksille keskiviikkona 22.5.2024. Lehdessä julkaistaan muun muassa tapahtumakalenteri sekä vuoden 2024 kaavoituskatsaus, jossa esitetään vireillä olevat ja lähiaikoina vireille tulevat kaavat. Nurmijärvi-lehden yhteydessä jaetaan myös Nurmijärven Sähkön asiakaslehti.

”Nurmijärvi-tiedotuslehti jaetaan totuttuun tapaan julkisena tiedotteena kaikille kuntalaisille. Lehdessä on tuhti annos ajankohtaista tietoa kunnan tapahtumista ja päätöksenteosta”, kunnan viestintäpäällikkö ja lehden päätoimittaja Teemu Siltanen kertoo.

”Pyrimme uudistamaan tiedotuslehteä luettavammaksi saamamme palautteen pohjalta. Nyt olemme muun muassa uudistaneet kunnan kaavoituskatsausta, jotta kokonaisuus olisi lukijaystävällisempi”, Siltanen sanoo.

Äänestä europarlamenttivaaleissa

Europarlamenttivaali toimitetaan 9.6.2024 ja ennakkoäänestys on Suomessa 29.5.–4.6. Kunta kannustaa kaikkia käyttämään äänioikeuttaan. Nurmijärvi-tiedotuslehdestä löytyy tiedot Nurmijärven äänestyspaikoista ja äänestysohjeet.

Kesän tapahtumat ja paljon muuta

Nurmijärvi-tiedotuslehdestä löytyy tapahtumavinkkejä ja menokohteita Nurmijärven kesälle.

”Tiedotuslehdessä kerrotaan muun muassa museoiden näyttelyistä ja kirjasto antaa lukuvinkit kesälle. Lisäksi lehti on täynnä toistaan kiinnostavampia kesätapahtumia.”

Lehdessä kerrotaan myös Nurmijärvi 250 -juhlavuodesta, Nurmijärven Veden ajankohtaisista kuulumisista ja Klaukkalan minipalveluverkkopäätösten etenemisestä.

Kääntölehti sisältää myös Nurmijärven Sähkön asiakaslehden

Nurmijärvi-tiedotuslehti tarjoaa tuplasti tietoa, sillä kyseessä on kääntölehti. Kun lehden kääntää ympäri, voi lukea Nurmijärven Sähkön asiakaslehden.

”Kyseessä on kokeilu ja pyydämme palautetta tuplalehtikokeilusta”, Siltanen kannustaa.

Palautteen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen viestinta@nurmijarvi.fi

Jäikö lehti jakamatta?

Mikäli lehden jakelussa talouteesi on häiriö, kannattaa asiasta antaa heti jakelupalautetta. Se käy kätevästi täyttämällä jakelupalautelomake.

Lehteä on saatavilla Nurmijärven kirjastoista sekä Monikosta. Lehden voi pyytää myös postittamaan lähettämällä osoitetiedot: viestinta@nurmijarvi.fi.

 

Lehden voi lukea sähköisesti osoitteessa: nurmijarvi.fi/tiedotuslehti

Takaisin listaukseen