Ajankohtaista

Tapahtumat

Tervetuloa juhlimaan vappua Aleksis Kiven patsaalle 30.4. klo 17.30!

22.4.2024

Nurmijärven kunta kutsuu kaikki nauttimaan vappuaaton tunnelmasta Aleksis Kiven patsasaukiolle Kirkonkylään. Ohjelma alkaa 30.4. klo 17.30. Tapahtumamme kohokohta on perinteinen Aleksis Kiven patsaan lakitus. Aleksiksen patsas saa vappuaattona kevätpesun Nurmijärven Keskus VPK:n ja Keudan opiskelijajoukon toimesta, minkä jälkeen opiskelijat lakittavat patsaan.

Juhlan aikana juontajana viihdyttää suosittu stand up -koomikko, puhuja ja kouluttaja Helena Pöllänen, joka on tunnettu All Female Panel -koomikkoryhmän jäsenenä sekä esiintymisistään ”Naurun tasapaino” ja ”Villi kortti” -ohjelmissa. Musiikkiesityksistä vastaa Cantica-kuoro ja Nurmijärven Puhallinorkesteri.

Nurmijärven kunta, kunnan päättäjät ja LC Kanervat jakavat ilmapalloja ja simaa vappujuhlijoille. Herkkusuut voivat ostaa makkaraa ja herkullisia munkkeja Kivi-Juhlien teltalta. Lapset pääsevät tutustumaan VPK:n paloautoon. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se tarjoaa hauskaa tekemistä koko perheelle.

”Ota perheesi ja ystäväsi mukaan, aloitetaan yhdessä vapun juhlinta. Nähdään vappuaattona!”, kunnanjohtaja Outi Mäkelä ja valtuuston puheenjohtaja Kallepekka Toivonen toivottavat.

Tapahtuma: Vappujuhlat – Aleksis Kiven patsaan lakitus

Aika: 30.4. klo 17.30–18.30

Paikka: Aleksis Kiven patsasaukio, Punamullantie 1, Kirkonkylä, 01900 Nurmijärvi.

Takaisin listaukseen