Sosiaali- js terveyspalvelut

Keski-Uudenmaan terveys- ja sosiaalipalvelut mobiilisovellukseen

Keski-Uudenmaan sote (Keusote) on julkaissut oman mobiilisovelluksen,
MyKeusoten. Se on ladattavissa maksutta sekä Googlen Play-kaupasta että App Storesta.

Sovellus tuo Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten
ja Tuusulan tärkeimmät sosiaali- ja terveyspalveluiden uutiset käden
ulottuville.

Siitä voi helposti tarkistaa vaikkapa Keusoten puhelinvaihteen numeron, miten varata lääkäriaika netistä tai onko koronatilanteesta julkaistu uusia ohjeistuksia. Sovelluksesta löytyy myös viikon jumppavinkki arkea piristämään.

Sovelluksen kysely- ja kommentointitoiminnot lisäävät asukkaiden mahdollisuutta osallistua kuntayhtymän palveluiden kehittämiseen.

Jotta sovellusta voitaisiin hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti
lisäämään tiedonkulkua ja keskustelua, olisi hienoa, että mahdollisimman moni lataisi sen puhelimeensa. Esimerkiksi häiriötilanteissa sovellus nopeuttaisi tiedonkulkua ja auttaisi tavoittamaan parhaimmillaan suuren asukasmäärän Keusoten alueella.

Keski-Uudenmaan
terveys- ja sosiaalipalvelujen
puhelinnumerot
muuttuivat kesällä

Keski-Uudenmaan sotessa (Keusote) otettiin kesäkuussa käyttöön uudet puhelinnumerot. Samaan aikaan useita kuntakohtaisia palvelunumeroita yhdistettiin keskitettyihin palvelunumeroihin. Uudistuksen yhteydessä käyttöön tuli myös vaihdepalvelu.

Muutos on ollut suuri, eikä ongelmiltakaan ole vältytty. Osassa palveluita on kesän aikana esiintynyt ruuhkaa, ja vastausajat ovat pidentyneet. Puhelusumaa on nyt saatu purettua ja suuri osa asiakkaista on onnistuttu tavoittamaan. Jos kuitenkin tuntuu, että oma asia on vielä hoitamatta, kannattaa olla uudelleen yhteydessä.

Uudet yhteystiedot Keusoten verkkosivuilta:
www.keski-uudenmaansote.fi

Keusote palveluksessasi!