Matkailu

Elämysten Nurmijärvi löydettävissä Doerz-palvelualustasta

Nurmijärvelle on keväällä 2022 perustettu oma Doerz Nurmijärvi -alusta, johon kaikki Nurmijärvellä elämyksiä tarjoavat yritykset ja yksityishenkilöt voivat lisätä elämyksiä ja aktiviteetteja varattavaksi. Doerz Nurmijärvi -alusta löytyy toukokuusta alkaen myös Visit Nurmijärvi -sivuilta.

“Paikallisuus ja autenttisuus ovat jo pitkään olleet matkailun nousevia trendejä. Korona on vienyt kehitystä entistäkin paikallisemmaksi. Perusasiat ovat silti pysyneet samoina. Niitä ovat uteliaisuus uutta kohtaan ja kaikkien meidän sisäsyntyinen tarpeemme luoda tarinoita”, toteaa Doerzin perustaja ja toimitusjohtaja Tomi Virtanen.

Nurmijärvellä on osana Helsingin seutua paljon potentiaalia matkailun kehittymiseksi.
“Meillä on upea maaseutu, hienoja luonto- ja liikuntamahdollisuuksia, eräoppaita, eri alojen taiteilijoita, alkoholiteollisuuden historiaa, hevostalleja, ravintolapalveluita ja panimoita. Monilla toimijoilla on varmasti tarjota mielenkiintoisia elämyksiä, jotka voisivat kiinnostaa lähimatkailijoiden lisäksi myös kansainvälisiä yleisöjä”, kunnan matkailukoordinaattori Janne Raudaskoski arvelee.

Doerzin alusta toimii kuudella kielellä kahdeksassa maassa.
“Näen Nurmijärvellä paljon potentiaalia ja uskon voivamme avata paikallisille elämystuottajille ovia uusien asiakkaiden luokse”, Tomi Virtanen toteaa.

Nurmijärven Doerz -sivulla on saatavissa jo metsäjoogaa luonnon helmassa, Rajamäen arkkitehtuuria esittelevää kävelykierrosta ja uintihetkiä lämmitetyssä ulkoaltaassa. Nurmijärven kunta tarjoaa alustan käyttöön ja markkinoi sitä, mutta ei vastaa alustalla myytävistä palveluista.Doerz on verkkopohjainen elämysalusta, joka on käytössä jo yli 85 kunnalla ja kaupungilla.

Onko sinulla elämys tai aktiviteetti, jonka haluaisit tarjota Doerz Nurmijärvi -alustalle? Liittyminen on maksutonta.
Maksuliikenteen kulut ovat 5 % toteutuneista kaupoista.
Liity mukaan doerz.com/nurmijarvi
Tai ota yhteyttä: janne.raudaskoski@nurmijarvi.fi