Tiedotuslehti

Nurmijärvi-lehti 2/2020

Nurmijärvi-lehti 2/2020 kansi

Vuoden toinen tiedotuslehti jaettiin Nurmijärven talouksiin viikonloppuna 8.–10.5. Lehdessä julkaistaan muun muassa kaavoituskatsaus ja tärkeitä yhteystietoja koronapandemian aikana.

”Halusimme kunnassa julkaista tiedotuslehden normaalisti poikkeustilanteesta huolimatta. Kuntalaiset saavat lehden sivuille tutustua muun muassa vireillä oleviin ja tuleviin kaavoihin”, Nurmijärven viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo. ”Lehdessä on myös tietoa koronapandemian tehostetusta viestinnästä ja yhteystietoja, joista saa tukea, neuvontaa tai vaikka kauppa-apua.”

Lisäksi lehti sisältää eläköityvän hallintojohtaja Jukka Anttilan haastattelun ja kunnanjohtaja Outi Mäkelän pääkirjoituksen, jossa tsempataan kuntalaisia koronan keskellä. Uutena palstana lehdessä julkaistaan ”Kunnan yhtiöt ja liikelaitokset”, jonka ensimmäisessä osassa tutustutaan Nurmijärven Sähkö Oy:hyn. Lehden sivuilla on myös muun muassa Ilmiöntekijä-esittely eli kunnan työntekijän haastattelu sekä tietoa Klaukkalan kehätien tilanteesta, Kylänpään tonteista, siivoustalkoista ja uusista jätehuoltomääräyksistä.

Kesätapahtumien siirtyminen 

Lehden toimitusprosessi valmistui tilanteessa, jossa ei ollut vielä varmuutta siitä, voidaanko alkukesän tapahtumia järjestää. Tiedotuslehti sisältääkin osittain tietoa tapahtumista, joiden ajankohta on muuttunut.

”Koronapandemiasta johtuen kerromme lehdessä ohjeet, mistä ihmiset saavat tietoa muutoksista kevään ja kesän tapahtumien osalta tai lipun hinnan palauttamisesta. Valitettavasti lehti ehti painoon ennen valtioneuvoston linjauksia kesätapahtumien suhteen, mistä syystä lehdessä on väärät esitysajat Taaborinvuoren kesän osalta”, Siltanen pahoittelee.

Vuoden viimeinen tiedotuslehti ilmestyy elosyyskuun vaihteessa.

Nämä tapahtumat on peruttu tai niiden ajankohta on muuttunut:

7×7 – Seitsemän kohtausta Seitsemästä veljeksestä (siirretty lokakuulle), Allsång på Tabor med Thomas Lundin eli ruotsinkielinen yhteislauluilta (siirretty pidettäväksi 5.9.), Luonnonkukkien päivä (peruttu), 24.-28.6. Seitsemän veljestä (siirretty pidettäväksi 19.-23.8. ja 25.-30.8.) ja Vaahteranmäen Eemeli (siirretty kesälle 2021).

Lue lehti

Koko lehti pdf-tiedostona

Yksittäisiä artikkeleita sivuina