Joukkoliikenne

Nuorille suunnatut joukkoliikenteen sarjaliput

Joukkoliikenteen nuorisosarjalippu Nurmijärvi – Helsinki otettiin kokeilumielessä käyttöön nuorisovaltuuston aloitteesta. Lippu on nimetty pisimmän matkan mukaan ja sillä voi matkustaa Nurmijärven sisäisiä matkoja sekä matkoja Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen, Tuusulaan ja Hyvinkäälle. Tämä kymmenen matkan sarjalippu on tarkoitettu 12–18-vuotiaille nuorille.

Sarjalippu on osoittautunut suosituksi, ja kunta päätti tehdä siitä pysyvän lipputuotteen sekä tukea sitä myös taloudellisesti. Lipun hinta on tällä hetkellä 42 euroa, ja sen on voimassa vuoden ostohetkestä alkaen. Nuorisosarjalipun voi ostaa Korsisaaren mobiilisovelluksesta.

Uusi nuorten sarjalippu Nurmijärven sisäisiin matkoihin

Korsisaari on ottanut viime vuoden lokakuussa käyttöön Nurmijärven sisäisiin matkoihin tarkoitetun, kymmenen matkan mobiilisarjalipun 12–18-vuotiaille nuorille. Sarjalippu otettiin käyttöön asiakkaiden toiveesta, koska mobiilisovelluksessa ei ole myytävänä nuorten kertalippuja ja käteismaksumahdollisuus päättyi 1.12.2022.

Vaikka käteisen vastaanottaminen Korsisaaren linja-autoissa on päättynyt, niin bussilipun voi ostaa edelleen kuljettajalta, nyt pankkikortilla.