Sosiaali- ja terveyspalvelut

Kunta tiedottaa koronateemasivuilla

Nurmijärven kunta tiedottaa aktiivisesti koronan vaikutuksista kunnan alueella. Tietoa jaetaan kunnan kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa, Wilman (koulut) sekä Päikyn (varhaiskasvatus) kautta ja Nurmijärven Uutisten välityksellä.

”Vaikka pyrimme olemaan aktiivisia eri viestintäkanavissa Twitteristä Facebookiin, parhaiten kunnan koronaviestintää voi seurata kunnan kotisivujen kautta. Koronateemasivulla on tietoa ja ohjeita Nurmijärven koronavirustilanteeseen liittyen, usein kysyttyjä kysymyksiä, tärkeitä yhteystietoja ja kaikki kunnan koronatiedotteet. Pyrimme myös mahdollisimman hyvin tukemaan alueen terveysviranomaista Keusotea koronaviestinnässä alueellamme”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Teemasivu löytyy osoitteesta: nurmijarvi.fi/korona

Koska koronaan liittyviä päätöksiä tekevät eri viranomaistahot, kunnan kotisivuilta pääsee liikkumaan linkityksen kautta eteenpäin niin Keski-Uudenmaan soten (Keusote), aluehallintoviraston kuin valtioneuvostonkin sivuille.

Rokotusaikataulut, koronasuositukset ja tietoa koronatilanteesta -seuraa Keusoten viestintää

Miten toimin, kun epäilen koronatartuntaa? Mikä on Nurmijärven ja muun Keusote-alueen koronarokotustilanne? Missä on lähin rokotuspiste ja mikä on rokotusten aikataulu? Mitkä ovat voimassa olevat koronasuositukset ja -rajoitukset? Nurmijärven alueen terveysviranomainen on Keski-Uudenmaan sote, ja vastaukset muun muassa kaikkiin yllä oleviin kysymyksiin löydät Keusoten kotisivuilta: keusote.fi.