Kunnan yhtiöt ja liikelaitokset

Nurmijärven kodeilla viihdytään

Viime syksynä tehdyn asukastyytyväisyyskyselyn mukaan Nurmijärven Kotien asunnoissa viihdytään hyvin. Kyselyyn vastasi yli 300 Nurmijärven Kotien nykyistä asukasta, joista 71 prosenttia koki asumisviihtyvyyden olevan hyvällä tai erinomaisella tasolla. Asuntojen viihtyvyyden lisäksi asukkaat arvostivat asuntojensa sijaintia, asumisneliöiden riittävyyttä sekä rauhallisuutta ja järjestystä asuintalossaan.

Samaa mieltä viihtymisestä ovat Outi ja Jouni Ojala ja heidän poikansa Joel, jotka ovat asuneet Nurmijärven Kotien asunnossa vajaan vuoden. He muuttivat heinäkuussa Harjulasta Nurmijärven Kotien kerrostalokohteeseen Klaukkalan keskustan tuntumaan. Aiemman asunnon huono kunto sai Ojalat hakemaan asuntoa Nurmijärven Kodeilta. Nyt Ojalat ovat vaihtamassa asuntoa sisäisesti Nurmijärven Kodeilla, koska haluavat palata Harjulaan.

Ojalat kertovat olevansa pohjimmiltaan rivitaloasujia, joille rauhallinen Harjula sopii alueena paremmin. Hieman pienempi asunto sopii paremmin kolmihenkiselle perheelle, ja on sopivan kokoinen vielä senkin jälkeen, kun Joel muuttaa jonain päivänä omilleen. ”Joel sanoi hyvin, että täytyy olla hullu, jos ei ota tätä asuntoa vastaan. Tietenkin, kun on kaikki parhaat kaverit tuossa, ja tämä tuttu ympäristö”, Outi Ojala toteaa.

Ojalat pääsevät maaliskuun alussa muuttamaan juuri remontoituun asuntoon. Asunnossa on maalattu seiniä, uusittu lattiat ja saunan lauteet sekä laitettu pienet puutteet kuntoon. ”Asunnon vaihto on ollut sujuvaa ja helppoa, ei voi muuta kuin kiittää ja kehua Nurmijärven kotien asiakaspalvelua. Tulee sellainen olo, että asiakkaan etu otetaan huomioon”, Outi kiittelee.

Ojalat ottivat riskin ja ottivat remontissa olevan asunnon näkemättä sitä, koska halusivat varmistaa, ettei asunto ehdi mennä. Kulmat olivat heille tuttuja, ja he tiesivät, missä talo sijaitsee. Remontin hieman edettyä Ojalat pääsivät näkemään asunnon, ja olivat tyytyväisiä näkemäänsä. ”Ei oikeastaan jännittänyt kauheasti ottaa asuntoa sokkona vastaan. Minusta on hienoa, että Nurmijärven Kodit pitää asunnoista huolta ja tekee remontit huolella.”

Nurmijärven Kodit tarjoaa turvallista ja helppoa asumista kaikille Nurmijärven kunnan alueella
– 1808 kotia eri puolilla Nurmijärveä
– n. 2500 asukasta
– Katso vapaat asunnot: nurmijarvenkodit.fi
– Seuraa somessa: facebook.com/nurmijarvenkodit

Nurmijärven kodit -logo