Ladataan Tapahtumat
19.11. klo 19:00 - 20:30

Siirretään: Erin

Kaikki Tapahtumat

ERININ Monikkosalin 19.11.2020 KONSERTTI SIIRTYY pidettäväksi Taaborinvuorella 12.8.2021 kello 19. 

Loppuunmyytyyn konserttiin ei ole mahdollista toteuttaa turvavälejä, joten konsertti siirretään Taaborinvuoren tapahtuma-alueelle

Mikäli konsertin uusi ajankohta ei sovi lipun ostaneelle, voi lippurahojen palautusta hakea 19.11.2020 mennessä Lippupisteestä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/.  Palautus koskee ainoastaan varsinaista lipun hintaa, ei palvelu- ja toimitusmaksuja. 
 
Niille asiakkaille, jotka säilyttävät lippunsa, toimitetaan uudet liput Taaborinvuoren konserttiin joulu-tammikuun aikana. Mikäli asiakas on ilmoittanut tilauksessa sähköpostiosoitteensa, toimitetaan uudet liput sähköpostitse. Lippupiste ottaa yhteyttä niihin lipun säilyttäviin asiakkaisiin, joiden sähköpostiosoite ei ole tiedossa.  

Asiakkaita pyydetään tarkistamaan sähköpostistaan (myös roskapostin puolelta)  tammikuun lopussa, että uudet liput ovat saapuneet. Jos liput eivät ole sähköpostissa, pyydämme ottamaan yhteyttä Lippupisteeseen sähköpostitse asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittamalla puh. 010 6331 030 (arkisin klo 10-14).

Toivottavasti tapaamme Erinin konsertissa Taaborinvuorella!

***************************

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin on yksi maamme valovoimaisimmista artisteista. Lahjakas laulaja myös säveltää ja sanoittaa itse omat kappaleensa.

Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja se ylitti moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Vanha sydän ja On elämä laina. Toiselta pitkäsoitolta muistetaan muun muassa hittisinkku Ei taida tietää tyttö, joka valittiin vuonna 2014 Suomen musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi. Erinin tuorein pitkäsoitto, muun muassa singlen Kohta hänen sisältänyt Seliseli ilmestyi 2016.

Erin on nähty myös television musiikkiohjelmissa kuten Idols-tuomaristossa ja kahteen kertaan supersuositussa Vain elämää –ohjelmassa.

Kesto noin 75 min, ei väliaikaa.

Liput 32 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

HUOM Alkuperäiseen konserttipäivään 28.3. ostetut liput käyvät 19.11. konserttiin sellaisenaan.

Tapahtumiin ei saa tulla sairaana, oireisena tai altistuneena koronavirukselle. Suosittelemme yleisöä käyttämään kasvomaskia. Lisätietoa Monikkosalin varautumisesta vallitsevaan epidemiatilanteeseen Monikkosalin etusivulta.

Erin

Tapahtumapaikka

Monikkosali
Kuntotie 7
Klaukkala, 01800 Suomi

Tiedot

Päivämäärä:
19.11.
Aika:
19:00 - 20:30
Tapahtumaluokat:
, ,