Ajankohtaista

Hyvinvointi, Ilmastotyö, Liikunta, Nuoriso, Yhdistykset

Talvikilometrikisa kannustaa pyöräilemään myös talvella

14.12.2022

Tammi- helmikuun ajan kestävä talvikilometrikisa on yritysten, yhdistysten, seurojen tai vaikka kaveriporukoista kerättyjen joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, joka kannustaa kokeilemaan tai jatkamaan pyöräilyä myös talvella. Kisaan osallistutaan rekisteröitymällä kilometrikisa.fi-sivustolla, minkä jälkeen joukkueen jäsenet kartuttavat kilometrisaldoa kirjaamalla sinne suorituksiaan. 

Kerää joukkue, rekisteröidy ja kirjaa kilometrit

Talvikilometrikisan kilpailuaika on 1.1.-28.2.2023. Se on osallistujille maksuton, ja sen järjestäjä on Pyöräilykuntien verkosto ry.

Joukkueen jäsenet rekisteröivät ensin oman tunnuksen kilometrikisa.fi-sivulla, jonka jälkeen joukkueen jäsenet voivat liittyä joukkueeseen ilmoittautujan saamalla osallistumiskoodilla. Kisan aikana voi muun muassa kirjata kilometrejä tai poljetun ajan, lähettää viestejä joukkueen sivulle sekä seurata joukkuekavereiden kilometrisaldoja.

Pyöräilykuntien verkosto palkitsee kisan loputtua parhaat joukkueet. Lisäksi arvotaan palkintoja kaikkien osallistujien kesken. Jokainen osallistuja saa ainakin palkinnoksi kohonneen kunnon ja hyvän mielen.

Kartuta Nurmijärven kilometrisaldoa

Kunnan henkilöstö on ilmoittanut oman joukkueen kisaan, ja kannustamme omalla esimerkillämme myös muita alueen toimijoita lähtemään mukaan.

Haastamme kuntalaiset kokoamaan omaan joukkueen. Ja muistathan merkitä omiin tietoihin kotikunnan, jolloin poljetut kilometrit kartuttavat kotikunnan saldoa. Viime vuoden talvikilometrikisassa Nurmijärven sijoitus kuntasarjassa oli 61., poljettuja kilometrejä oli kirjattu 4700.

Saammeko tänä talvena kerättyä enemmän kilometrejä ja polkaistua 50 parhaan kunnan joukkoon?

Takaisin listaukseen