Ajankohtaista

Jätehuolto, Katujen kunnossapito, Liikuntapaikat, luonto, Siistiksi, Tapahtumat, Uimarannat, Viheralueet, Yhdistykset, Yritykset

Syksyn siivoustalkoot starttaavat 25.9.

20.9.2023

Nurmijärvellä järjestetään perinteisesti siivoustalkoot keväisin ja syksyisin. Tänä syksynä siivoustalkoot ovat 25.9.-29.10.2023. Siivoustalkoissa talkooporukat keräävät luontoon kuulumattomia roskia yleisiltä alueilta. Kunta tarjoaa siivoukseen tarvittavat jätesäkit ja kerättyjen roskien pois kuljettamisen. Omia siivoustalkoita voi mainostaa kunnan tapahtumakalenterissa. Tänä syksynä pelataan myös roskabingoa Instagramissa.

Siivoustalkoiden järjestäminen

Siivoustalkoille sopivia alueita ovat yleiset viheralueet kuten metsiköt, puistot, tien pientareet ja rannat. Kiinteistöjen tontit ja piha-alueet eivät kuulu talkoiden piiriin. Talkoissa kerätään pois vain luontoon kuulumatonta roskaa, ei eloperäistä ainesta kuten lehtiä ja risuja.

Kun siivoustalkoot on pidetty, niin talkooporukan vetäjä ottaa yhteyttä jätehuoltoliikkeeseen ja sopii roskien noudosta. Säkit pitää tuoda jäteauton tyhjennysreitin varrelle. Säkkejä ei haeta puistoista, metsästä eikä yli 10 metrin päästä ajoreitistä. Roskasäkkien noudon saa tilata aikavälille 25.9.-29.10.2023.

Noutotilaus Lassila & Tikanoja Oy: Asiakaspalvelu puh. 010 636 5000

Ilmoita tilausta tehdessäsi selkeästi

  • mistä säkit ovat noudettavissa
  • säkkien määrä
  • yhteyshenkilönne / talkooporukan vetäjän yhteystiedot
  • maksajana Nurmijärven kunnan siivoustalkoot

Lisätietoa ja vinkkejä siivoustalkoidesi markkinointiin osoitteessa nurmijarvi.fi/siistiksi.

Roskabingo – roskia voi kerätä hauskallakin tavalla

Instagramin puolella pelataan roskabingoa, johon voi osallistua 1.-15.10. Bingoa pelataan keräämällä tietynlaisia roskia, näistä muodostuu bingorivi, roskat kuvataan ja kuva jaetaan Instagramissa tiettyjen hashtagien kanssa.

Kirkonkylällä oleva Bowling Corner & Billiard osallistui omalla tavallaan roskien keräämiseen, ja lahjoitti kisan palkinnoiksi lahjakortteja keilahallille, jotka arvotaan kuten muutkin mahdolliset palkinnot roskabingon päätyttyä. Nyt kannattaa todellakin huutaa Bingo! Seuraa some-viestintäämme – kerromme tarkempia tietoja roskabingosta lähempänä ajankohtaa.

Kunnan siisteysasioiden yhteydessä Siistiksi-logo

Kunnan ympäristön siisteysasioihin liittyvä viestintä on jatkossa helpompi tunnistaa uudesta Siistiksi-logosta. Logo kuvastaa iloisuudellaan sitä mielihyvää, mitä siisti ympäristö aikaansaa meissä jokaisessa.

Siivoustalkoot ovat osa kunnan Siistiksi-toimintaa!

Takaisin listaukseen