Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Peltomiehenkujan, Metsämiehenkujan ja Valkojan alueella ke 22.3.

20.3.2023

Nurmijärven Vesi tekee jakeluvesijohdon liitostöitä Metsämiehenkujalla sekä Valkojalla. Liitostöiden johdosta joudumme keskeyttämään vedenjakelun keskiviikkona 22.3.2023 klo 8.00-16.00 väliseksi ajaksi Valkojantie 30 ja 65, Hämeenlinnantie 139 ja 140, Peltomiehenkuja 4 sekä Metsämiehenkuja 1 ja 3 kiinteistöiltä.

HUOM: Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua. Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä astioihin.

Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan myös häiriötiedotepalvelun kautta. Voitte tilata häiriötiedotteen Nurmijärven Veden sivuilta www.nurmijarvenvesi.fi.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Takaisin listaukseen