Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Viertomäessä maanantaina 10.7.2023 – vedenjakelu palautunut normaaliksi

6.7.2023

Päivitys 10.7. kello 14.00:

Vedenjakelun keskeytys on päättynyt 11.00. Vedenjakelu toimii normaalisti kiinteistöillä.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä rusehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

 

Alkuperäinen tiedote:

Nurmijärven Vesi tekee vesijohtoverkoston asennustöitä Viertomäessä. Asennustöiden johdosta joudumme keskeyttämään vedenjakelun maanantaina 10.7.2023 klo 8.30-15.00 välisenä aikana Viertomäki 3 ja 4 sekä Viertolantie 32 kiinteistöiltä.

HUOM: Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua. Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä astioihin.

Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan myös häiriötiedotepalvelun kautta. Voitte tilata häiriötiedotteen Nurmijärven Veden sivuilta www.nurmijarvenvesi.fi.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Nurmijärven Veden vikapalvelu 24/7, puh. 09 879 7112

Takaisin listaukseen