Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Kotikujalla, Tykkimäentiellä ja Sörkäntiellä 12.11.

10.11.2020

Nurmijärven Vesi tekee jakeluvesijohdon liitostöitä Kievarintie-Kotikuja risteyksessä, sekä Kotikujan puolella. Liitostöiden johdosta, joudumme keskeyttämään vedenjakelun torstaina 12.11.2020 klo 8.30-15.00 väliseksi ajaksi Kotikuja 2-4 ja 6, Tykkimäentie 30 ja 32 sekä Sörkäntie 2 ja 4 kiinteistöiltä.

HUOM: Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua. Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä. Tilapäistä vedenjakelua ei ole järjestetty.

Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä. Tilapäistä vedenjakelua ei ole järjestetty. Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan myös kiinteistöihin jaettavilla tiedotteilla sekä häiriötiedotepalvelun kautta. Suosittelemme tilaamaan häiriötiedotepalvelun.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa virka-aikana:

rakennuttajainsinööri Markku Ala-Kihniä, puh. 040 317 4868

Työajan ulkopuolella:

Nurmijärven Veden vikapalvelu (24/7), puh. 09 879 7112

Takaisin listaukseen