Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Hevoshaantien alueella keskiviikkona 12.7.2023 – vedenjakelu palautunut normaaliksi

10.7.2023

Päivitys kello 13.10:

Vedenjakelun keskeytys on päättynyt. Vedenjakelu toimii normaalisti kiinteistöillä.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä rusehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

 

Alkuperäinen tiedote:

Nurmijärven Vesi tekee jakeluvesijohdon liitostöitä Väinöläntiellä. Liitostöiden johdosta joudumme keskeyttämään vedenjakelun keskiviikkona 12.7.2023 klo 8.30-15.00 välisenä aikana Väinöntie 10 sekä Hevoshaantie 2-4 kiinteistöiltä.

HUOM: Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin, heti töiden valmistuttua. Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä astioihin.

Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan myös häiriötiedotepalvelun kautta. Voitte tilata häiriötiedotteen Nurmijärven Veden sivuilta www.nurmijarvenvesi.fi.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Nurmijärven Veden vikapalvelu 24/7, puh. 09 879 7112

Takaisin listaukseen