Ajankohtaista

Ikäihmiset, Joukkoliikenne, Jätehuolto, Kaavoitus, Katujen kunnossapito, Liikenne, Opetus ja koulutus, Pelastuslaitos, Poliisi, Sosiaali ja terveys, Terveys

Rajamäentien ja Sairaalantien risteyksen rakennustyö – muutoksia autoilijoille ja kevyelle liikenteelle ensi viikolla

1.9.2021

Toreeninkulma II asemakaavaan liittyvän Rajamäentien-Sairaalantien risteyksen parantamisurakka käynnistyy ensi viikolla (vko 36), ja sen arvioidaan olevan täysin valmis toukokuussa 2022.

Rakentamisesta aiheutuu, ikävä kyllä, haittaa sekä ajoneuvoliikenteelle että jalankulkijoille ja pyöräilijöille.

Toinen ajokaista pois käytöstä

Rajamäentien itäreunan ajokaista on pois käytöstä ja ajoneuvoliikenne käyttää läntistä kaistaa liikennöintiin valtatien 3 ja Rajamäen suuntaan.

Ajoneuvoliikenteelle asetetaan työmaan kohdalle alennettu nopeusrajoitus 30 km/h.

Jalankulkijoille ja pyöräilijöille uusi kulkureitti

Rakentamisesta aiheutuu merkittävää haittaa jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Rajamäentien jalankulku- ja pyörätie suljetaan Sairaalantien liittymäalueella välillä Raalantien liittymä – Palvelutalon liittymä.

Korvaava reitti jalankulkijoille ja pyöräilijöille on reitillä terveyskeskuksen tontti – Toreenintie – Raalantie. Korvaava reitti on merkitty maastoon. Järjestelyt ovat voimassa arviolta vuoden 2021 loppuun.

Nurmijärven kunta pahoittelee asukkaille, terveyskeskuksessa asioiville, yrityksille ja muille tienkäyttäjille rakennusurakasta aiheutuvaa haittaa.

Karttakuva Toreeninkulma II.

 

 

Takaisin listaukseen