Ajankohtaista

Hyvinvointi, Ilmastotyö, Liikenne, Liikunta, Tapahtumat, Yhdistykset, Yritykset

Pyöräilyn talvikilometrikisa käynnistyy 1.1.2022

21.12.2021

Suomessa pyöräily on toistaiseksi juurtunut monien mieleen kausiluontoisena kulku- tai harrastusmuotona. Talven tullen pyörä laitetaan varastoon odottamaan seuraavan kesän alkua. Yhä useampi suomalainen on kuitenkin havainnut, että oikeilla varusteilla pyöräily on mahdollista läpi talven.

Talvikilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu. Nurmijärven kunta osallistuu omalla joukkueellaan, nimellä ”Nurmijärven kunta”. Kunta haluaa esimerkillään kannustaa muita kunnassa liikkuvia pyöräilemään, ja haastaakin kaikki alueen yritykset, järjestöt ja muut toimijat mukaan kisailemaan 1.1.-28.2.2022 väliseksi ajaksi!

Talvikilometrikisaan ilmoittautuminen

Talvikilometrikisaan pääset helposti osallistumaan ilmoittamalla joukkueesi mukaan osoitteessa kilometrikisa.fi, ja jakamalla saamasi osallistumiskoodin muille osallistujille. Muut osallistujat rekisteröivät ensin oman tunnuksen, jonka jälkeen voi liittyä joukkueeseen osallistumiskoodilla. Kisan aikana voi muun muassa kirjata kilometrejä tai poljetun ajan, lähettää viestejä joukkueen sivulle sekä seurata joukkuekavereiden kilometrisaldoja.

Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä.

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton ja sen järjestäjä on Pyöräilykuntien verkosto ry.

Takaisin listaukseen