Ajankohtaista

Ilmastotyö, Liikunta, luonto, Nuoriso, Siistiksi, Tapahtumat, Viheralueet

Ota pyöräilyreitiltä kuva ja osallistu pyöräilyviikon Instagram-kilpailuun

4.5.2022

Kunta järjestää pyöräilyviikolla, 6.–15.5.2022, Nurmijärvi tutuksi pyöräillen-kampanjan, jonka yhtenä osana on Instagram-kilpailu. Kilpailu kannustaa kuntalaisia tutustumaan Nurmijärveen pyörän selästä, sekä ikuistamaan nurmijärveläisiä maisemia ja tunnelmia pyöräreitin varrelta. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan pyöräsafari ja Rajamäen uimahallin kuukauden ”Hyvä olo”-paketti.

Pyöräilykuva ja #nurmijarvipyorailee #nurmijarvi

Kilpailuun osallistutaan ottamalla kuva pyöräilyviikon aikana (6.–15.5.) oman pyöräilyreitin varrelta tai kunnan pyöräilyviikko-sivustolta löytyvien taajamakarttojen kohteista.

Kuva jaetaan Instagramissa, ja postauksessa käytetään hashtageja: #nurmijarvipyorailee ja #nurmijärvi.

Palkintona pyöräsafari ja kuukaudeksi hyvää oloa uimahallilta

Instagramissa pyöräilyviikolla kuvia jakaneiden ja hashtageja käyttäneiden kesken arvotaan pääpalkintona nurmijärveläisen E-MTB SAFARIN järjestämä pyöräilysafari. Pyöräilysafari on tarkoitettu 2–4 henkilölle ja sen kokonaiskesto on noin 2–3 tuntia.

Safariin osallistujat saavat käyttöönsä sähköavusteisen täysjousitetun maastopyörän ja kypärän sekä mukaan tulevan oppaan ja pyörien kuljetukset. Safarilla ajetaan lähialueen ulkoiluteitä ja kokeillaan mahdollisesti poluilla ajamista, ryhmän ajotaidon ja toiveiden mukaan.

Toisena palkintona on Rajamäen uimahallin tarjoama yhden kuukauden ”Hyvä olo”-paketti, joka sisältää ryhmäliikunnan, kuntosalin ja uinnin.

 

Takaisin listaukseen