Ajankohtaista

Nurmijärvi-lehti

Nurmijärvi-tiedotuslehti jaetaan viikonloppuna 3.–4.9. – Lehdessä runsaasti vinkkejä syksyn tapahtumiin

1.9.2022

Nurmijärven kunnan tiedotuslehti Nurmijärvi-lehti jaetaan viikonlopun 3.-4.9.2022 aikana Nurmijärven kotitalouksiin. Lehdessä kerrotaan muun muassa maksuttomista harrastuskerhoista koululaisille, jätehuollon ajankohtaisista asioista, syksyllä alkavista liikuntaryhmistä sekä hyvinvointialueelle siirtymisestä. Kunnan tämänhetkisestä taloustilanteesta kerrotaan talousjohtajan haastattelussa. Voit lukea tiedotuslehden sähköisessä muodossa kunnan kotisivuilla.

”Viikonloppuna postilaatikoihin kilahtaa jälleen tuhti tietopaketti kunnan ajankohtaisista asioista. Toivottavasti lehti kannustaa nurmijärveläisiä osallistumaan tapahtumiin ja kunnan toimintaan”, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen sanoo.

Lehden Liikenne-osiosta voi lukea Kivenkyydin käyttäjien mielipiteistä sekä joukkoliikenteestä, jossa on jo siirrytty syksyn aikatauluihin. Kunta tiedottaa -sivuilla on tietoa muun muassa taloustilanteesta, hyvinvointialueiden aloittamisesta, kuntastrategiasta, Lepsämäntien parantamisesta, Rajamäen kampuksesta ja uudesta jalankulku- ja pyörätiestä sekä maksuttomista harrastuskerhoista peruskouluikäisille.

”Tuore Nurmijärvi-tiedotuslehti tarjoaa jälleen tietoa myös muiden viranomaistahojen toiminnasta. Meillä Nurmijärvellä Kiertokapula ottaa vastuun jätehuollon kuivajätteen, biojätteen ja muovipakkausten astiatyhjennyksistä maaliskuusta alkaen. Hyvinvointialueiden aloittaminen vuoden alussa on historiallinen uudistus, ja voi siirtymän etenemisestä voi lukea niin ikään tiedotuslehdestä. Mukana on myös Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen vinkkejä siihen, kuinka puita kuuluu polttaa oikein”, Siltanen kertoo.

Nurmijärvellä tapahtumarikas loppuvuosi

Kahden hiljaisen pandemiasyksyn jälkeen Nurmijärven loppusyksy on tapahtumia täynnä. Niistä saa esimakua lehden sisäsivuilla olevasta tapahtumakalenterista sekä Monikon omasta kalenterista.

Minä elän! -merkkivuosi, jonka teemana on mielen hyvinvointi ja mielenterveys, on eri tapahtumien muodossa mukana lehdessä. Lehdestä voi poimia mielenkiintoisia tilaisuuksia Esa Saarisen luennosta Kiviviikon kirjailijavieraisiin ja sosiaalipsykologi Janne Viljamaan luennosta aivotutkija Minna Huotilaisen esitelmään.

Pääkirjasto muuttaa uusittuihin tiloihin

Lehden sisäsivulla pääsee kurkistamaan uusitun pääkirjaston sisälle! Avajaisviikolla on luvassa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille kirjaston kävijöille. Myös Kiviviikon kirjailijavieraat paljastuvat lehden sivuilta.

Kirjaston kotipalveluasiakas Sinikka kertoo ajatuksiaan kirjallisuudesta, elämästä ja kotipalvelusta. Artikkelissa on käytetty suurempaa kirjasin kokoa kuin muissa artikkeleissa.

”Kehitämme tiedotuslehteämme jatkuvasti pienin kokeiluin tavoitteenamme parantaa lehden luettavuutta. Tässä iäkkäämpiä lukijoita kiinnostavassa artikkelissa olemme halunneet helpottaa tiedonsaantia, minkä johdosta artikkeli eroaa kirjasin kooltaan muista lehden jutuista. Toivomme aina palautetta tiedotuslehden luettavuudesta, ja erityisesti tästä uudesta kokeilusta”, Teemu Siltanen kehottaa.

Kunnan ilmiöntekijöiden esittelyjä

Lehdessä esitellään kunnan henkilöstöä Ilmiöntekijät-sivuilla. Vuorossa on lukion opinto-ohjaajana työskentelevä Eeva, joka kertoo merkitykselliseksi kokemastaan työstä.  Lehdestä löytyy myös kunnan uuden teknisen johtajan Juhan haastattelu sekä juuri eläköityneen varhaiskasvatuspäällikön Leenan ja uuden varhaiskasvatuspäällikön Mariannan haastattelut.

Voit lukea lehden myös verkossa

Lue tiedotuslehden sähköinen versio >>

 

Nurmijärvi-lehtiä pöydällä

Takaisin listaukseen