Ajankohtaista

Yritykset

Nurmijärvi Shop Up Days 3.-4.9.2020 tarjoaa paljon ohjelmaa ja lukuisia tarjouksia

25.8.2020

Nurmijärvi Shop Up Days tarjoaa syyskuun alussa mahdollisuuden tutustua paikallisten yritysten ja muiden palvelutuottajien palveluluihin. Ympäri kuntaa levittäytyvässä hyvänmielen tapahtumassa on luvassa paljon houkuttelevia tarjouksia ja paljon koettavaa koko perheelle. Kaksipäiväinen Nurmijärvi Shop Up Days & Timanttijahti -tapahtuma järjestetään 3.- 4. syyskuuta. Lue lisää ShopUpDays.fi

Päivien aikana on mahdollisuus tutustua alueen yritysten ja muiden palveluntuottajien toimintaan, vierailla toimipisteissä, osallistua ohjattuun tekemiseen, hyödyntää päivien ajaksi räätälöityjä tarjouksia sekä hyödyntää yritysten lahjoittamien lahjakorttien etsimiseen Timanttijahti – tapahtumassa.

Tapahtumaa ovat Nurmijärven kunnan kanssa toteuttamassa Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari, Klaukkalan Yrittäjät, Nurmijärven Yrittäjät sekä Nurmijärven Yrittäjänaiset. Kun suurempien yleisötapahtumien järjestämisistä piti luopua, syntyi ajatus tuottaa yritysten sekä muiden palvelutuottajien tunnettuutta lisäävä tapahtuma, koko kunnan alueelle hajautettuna, rajoitukset huomioiden.

Saadun palautteen mukaan, tapahtumakonsepti onkin koettu yritysten keskuudessa hyväksi kokonaisuudeksi ja potentiaaliseksi tavaksi uusien asiakaskontaktien saavuttamiseksi. Mukaan on lähdössä liki 100 palveluntuottajaa, jokainen omalla tavallaan, mutta silti yhdessä muiden kanssa. Päivien sisältö ja tarjonta löytyy tapahtumasivuilta, osoitteesta ShopUpDays.fi, jonka avulla voi kukin räätälöidä oman aikataulunsa ja lähteä koko perheen voimin tutustumaan Nurmijärven palvelutarjontaan.

Lisäksi Shop Up Daysin yhteydessä järjestetään yksinoikeudella suuren suosion kerännyt Keski-Uudenmaan nuorkauppakamarin Timanttijahti-tapahtuma. Timanttijahdissa voi etsiä kunnan alueelle piilotettuja, lahjakortteihin oikeuttavia timantteja. Timanttijahtiin ja jahtipaikkojen koordinaatteihin voi tutustua Timanttijahti-sivuilla.

Kunta lahjoittaa Nurmijärveltä-tunnuksen yrityksille
Shop Up Days -tapahtuman yhteydessä lanseerataan myös uusi Nurmijärveltä-tunnus. Nurmijärven kunta lahjoittaa tunnuksen paikallisten yritysten käyttöön. Tunnus kertoo, että ostamalla yrityksen palveluita tai tuotteita, tuet samalla paikallisen yrityksen toimintaa. Yritykset voivat käyttää logoa omassa viestinnässään varsin vapaasti esimerkiksi kotisivuilla tai tuotepakkauksissaan. Lue lisää Nurmijärveltä-tunnuksesta.

Takaisin listaukseen