Ajankohtaista

Aluevaalit 2022, Viestintä

Nurmijärvi-lehden teemana aluevaalit – Kunnan tiedotuslehti jaetaan kotitalouksille 8.-9.1.2022

8.1.2022

Nurmijärven kunnan Nurmijärvi-tiedotuslehden vuoden ensimmäisen numeron teemana on tammikuun aluevaalit. Tiedotuslehti jaetaan kotitalouksiin viikonloppuna 8.-9.1.2022.

Lehti tarjoaa tuhdin tietopaketin vaaleista sekä tulevasta hyvinvointialueesta. Lehdessä muun muassa kerrotaan, missä Nurmijärvellä voi äänestää, kuinka äänestäminen tapahtuu koronaturvallisesti ja mistä valittavat valtuutetut päättävät. Lehdessä on Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän johtajan Pirjo Laitinen-Parkkosen, Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelän, kunnan sivistysjohtaja Tiina Hirvosen, kunnan va. talousjohtaja Erno Kontion sekä aluevaalilautakunnan sihteerin Marja-Liisa Backin taustoittavat haastattelut. Lisäksi lehti esittelee nurmijärveläiset ehdokkaat ja ehdokkaita asettaneet puolueet, tuoden esille eri puolueiden eroja.

Aluevaalien lisäksi lehdessä on jälleen tuhti tietopaketti kunnan toiminnasta ja alkuvuoden tapahtumista. Löydät mm. tietoa syksyllä aloittaneen valtuuston päätöksistä, maksuttomasta harrastusiltapäivätoiminnasta, jätehuollon muutoksista, joukkoliikenteessä tapahtuvista muutoksista, ikäihmisten palveluista ja Minä elän! -merkkivuodesta. Ilmiöntekijät-sivuilta voi lukea yli 50 vuotta Nurmijärven nuorisoasioihin vaikuttaneen kunnan nuorisopäällikkö Merja Winha-Järvisen värikkään haastattelun.

Lehti jaetaan viikonloppuna (8.-9.1.2022). Lehti on myös luettavissa sähköisesti kunnan kotisivuilla.

Nurmijärvi-lehti 1-2022

Antoisia lukuhetkiä.

Jäikö lehti saamatta?

Mikäli lehden jakelussa talouteesi on häiriö, kannattaa asiasta antaa heti jakelupalautetta. Se käy kätevästi täyttämällä jakelupalautelomake.

Lehteä on saatavilla myös Nurmijärven kirjastoista sekä Monikosta. Lehden voi pyytää myös postittamaan lähettämällä osoitetiedot: viestinta@nurmijarvi.fi.

Takaisin listaukseen