Ajankohtaista

Kaikki

Nurmijärvi 250 -juhlavuoden infotilaisuus 10.4.2024 pääkirjastolla klo 18.00

9.4.2024

Nurmijärven kunta kutsuu kulttuuri-, tapahtuma- ja matkailualan toimijat ja muut kiinnostuneet kuntalaiset mukaan vuoden 2025 juhlavuoden suunnitteluun.

 Nurmijärven kunta järjestää Nurmijärvi 250 -vuotisjuhlavuoden infotilaisuuden keskiviikkona 10.4.2024 klo 18 alkaen Nurmijärven pääkirjastolla Männistö-salissa. Tilaisuudessa esitellään Nurmijärven tulevan juhlavuoden suunnitelmia ja mahdollisuuksia osallistua aktiivisesti tulevan juhlavuoden toteutukseen vuonna 2025.

Tilaisuudessa kerrotaan, miten juhlavuoteen valmistautuminen on jo alkanut ja esitellään juhlavuoden viralliset verkkosivut ja juhlavuoteen liittyvää materiaalia. Infotilaisuudessa kerrotaan myös lisätietoa erikoisavustuksesta, jota voi hakea juhlavuoden tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi esitellään alustavaa juhlavuodenohjelmaa ja juhlavuoden 2025 tapahtumakalenteri. Tilaisuudessa puhumassa kunnanjohtaja Outi Mäkelä ja museojohtaja Leena Koskela.

 

Tilaisuus on avoin kaikille kulttuuri-, tapahtuma- ja matkailualan toimijoille, taiteilijoille, järjestö- ja seuratoimijoille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Tilaisuuden ohjelma striimataan suorana ja striimausta voi seurata Nurmijärven kunnan verkkosivuilta NurmijärviTV. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan löytyvät Nurmijärven kunnan tapahtumakalenterista

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan unohtumatonta Nurmijärven 250-vuotisjuhlavuotta vuodelle 2025!

 

 

Takaisin listaukseen