NurmijärviTV

NurmijärviTV julkaisee ajankohtaisia asiantuntijavideoita päivänpolttavista aiheista!

NurmijärviTV – jakso 7

22.5.2020

Mitä tapahtuu, jos kunnan menot elävät samban tahdissa, mutta tulot seuraavat hitaassa valssissa? Kuinka korona vaikuttaa kuntatalouteen? Millaisia terveisiä Nurmijärveltä lähetetään valtion suuntaan?

NurmijärviTV:n uusimmassa jaksossa kunnanjohtaja Outi Mäkelä keskustelee Nurmijärven kunnan taloustilanteesta talousjohtaja Ville Rajahalmeen kanssa.

NurmijärviTV – jakso 6

15.5.2020

Kuinka lähiopetukseen paluu on sujunut Nurmijärvellä? Kuinka koulussa huolehditaan henkilökunnan ja oppilaiden terveydestä? Mitä koulussa tehdään seuraavat kaksi viikkoa? Entä, mitä opettajat ovat oppineet etäopetusjakson aikana?

NurmijärviTV:ssä kunnanjohtaja Outi Mäkelä haastattelee Nurmijärven kunnan sivistysjohtaja Tiina Hirvosta, aluerehtori Tiina Nordgrenia ja rehtori Tuomas Nybergia.

NurmijärviTV – jakso 5

8.5.2020

Mitä kuuluu Nurmijärven ikäihmisille? Millaiselle tuelle olisi tarvetta? Tiedätkö, mistä voit pyytää kauppa-apua? Oletko jo osallistunut Kevätterveiset-kampanjaan? Korona on erityisen vaarallinen tauti riskiryhmille ja ikäihmisille. NurmijärviTV:ssä puhutaan tällä viikolla koronan vaikutuksista ikäihmisten arkeen ja tuesta, jota ikäihmisille on saatavilla.

Outi Mäkelän asiantuntijavieraina ovat Siskot ja Simot Nurmijärven toimintakoordinaattori Maria Nikander, Nurmijärven vanhusneuvoston puheenjohtaja Erkki Partanen ja Nurmijärven kunnan hyvinvointikoordinaattori Kaisa Laine.

NurmijärviTV – jakso 4

30.4.2020

Miten koronatilanne on vaikuttanut poliisin arkeen? Mitä terveisiä poliisilla on nurmijärveläisille vapunviettoon. Poliisi toimii myös aktiivisesti somessa, mistä kaikkialta Itä-Uudenmaan poliisin voi löytää?

Nurmijärven kunta ja Itä-Uudenmaan poliisi toivottavat nurmijärveläisille hauskaa vappua, mutta vetoavat samalla, että vappua juhlittaisiin kotona. Kunnanjohtaja Outi Mäkelän vieraana NurmijärviTV:n tämänviikkoisessa jaksossa on ylikomisario Jussi Huhtela.

NurmijärviTV – jakso 3

24.4.2020

Mitä kuuluu Nurmijärven nuorille? Onko uutisia nuorten kesätyöpaikoista? Miten kunta tukee nuoria poikkeusaikana? NurmijärviTV:n uusimmassa jaksossa Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelän vieraana on Nurmijärven kunnan nuorisopäällikkö Merja Winha-Järvinen, etsivä nuorisotyöntekijä Katriina Norring ja Klaukkalan vastaava nuoriso-ohjaaja Julia Uusikari.

NurmijärviTV – jakso 2

17.4.2020

Miten korona on vaikuttanut Nurmijärven yrityksiin? Millaista tukea paikalliset yritykset voivat saada korona-aikana? NurmijärviTV:n toisessa jaksossa 17.4. kunnanjohtaja Outi Mäkelän asiantuntijavieraina ovat Nurmijärven Yrittäjien puheenjohtaja Pirjo Kivistö, Klaukkalan Yrittäjien puheenjohtaja Jari Salminen sekä kunnan elinkeinojohtaja Marko Järvenpää.

NurmijärviTV – jakso 1

9.4.2020

Historian ensimmäisen NurmijärviTV-jakson (9.4.2020) teemana on koronatilanne Nurmijärvellä. Jaksossa kunnanjohtaja Outi Mäkelän vieraana on Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen.

Löysitkö sivulta etsimäsi tiedon?