Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Nurmijärven Vesi saneeraa vesihuoltoverkostoa Kuonomäentiellä

15.9.2022

Nurmijärven Vesi saneeraa vesihuoltoverkostoa Kuonomäentiellä välillä Klaukkalantie-Aliollintie. Hankkeen urakka-aika on 19.9. – 16.12.2022. Vesihuollon saneerausurakka aiheuttaa haittaa ajoneuvoliikenteelle sekä jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Arvioitu liikenteellinen haitta on noin kuusi viikkoa, alkaen 19.9.2022 (vko 38). Voit tutustua aikaisemmin julkaistuun tiedotteeseen koskien muuttuvia liikennejärjestelyitä.

Saneerauskohde on valittu ja aikataulutettu vesihuoltolinjojen kriittisyyden, kunnon ja iän perusteella. Saneerausalueella olevat vesijohdot ja viemärit ovat noin 50 vuotta vanhoja. Vesijohdon saneeraustyö tehdään suuntaporaamalla ja viemärit sukkasujutetaan.

Urakoitsijaksi on valittu Vision Infra Oy. Töitä tehdään kohteessa arkipäivisin, noin kello 07.00 – 18.00 välisenä aikana.

Suunnitelluista vesikatkoista tiedotetaan etukäteen postilaatikkoon tai kerrostalokiinteistön rappukäytävien etuoviin jaettavalla tiedotteella, sekä internetissä osoitteessa www.nurmijarvenvesi.fi. Lisäksi asukkaat saavat tiedon vesikatkosta matkapuhelimiinsa tai sähköpostiin, jos he ovat tilanneet vesilaitoksen häiriötiedotepalvelun. Työn aikana voi tapahtua myös ennalta arvaamattomia vesikatkoja, koska työssä korjataan vanhaa ja vikaantumisherkkää putkistoa. Nurmijärven Vesi tiedottaa äkillisistä vesikatkoista internetsivuilla, sekä häiriötiedotepalvelun kautta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutuvaa haittaa ja kiittää asiakkaitaan ja Nurmijärven kunnan asukkaita yhteistyöstä urakan toteuttamisen aikana.

Lisätietoa urakasta antaa:

Nurmijärven Veden työmaavalvoja Markku Ala-Kihniä (puh. 040 317 4868, markku.ala-kihnia@nurmijarvi.fi)

Vision Infra Oy:n työmaapäällikkö Otto Nygård (puh. 044 2966 277, otto.nygard@visioninfra.fi)

Takaisin listaukseen