Ajankohtaista

Jätehuolto, Kiinteistöt, Kunnallistekniikka, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Nurmijärven Vedellä uusi vikapalvelunumero

24.11.2023

Nurmijärven Vesi hankkii, tuottaa ja toimittaa asiakkailleen puhdasta talousvettä sekä johtaa jätevedet käsittelyyn jätevedenpuhdistamoille. Vesihuoltoasioissa voi välillä syntyä suunniteltujen lisäksi myös yllättäviä häiriötilanteita.

Häiriötilanteissa, vuorokauden kaikkina aikoina, otetaan yhteyttä Veden vikapalvelunumeroon. Puhelinnumero on nyt muuttunut, ja uusi numero on 040 6241 675. Numeroon pystyy ainoastaan soittamaan, tekstiviestejä siihen ei voi lähettää.

Tilaa häiriötiedotepalvelu ja seuraa Veden verkkosivuja

Yllättävistä vesihuollon häiriötilanteista Nurmijärven Vesi viestii verkkosivuillaan sekä virka-aikana myös häiriötiedotepalvelun kautta.

Häiriötiedotepalvelu eli tekstiviestitse tuleva ilmoitus vesihuollon häiriöistä täytyy itse tilata. Häiriötiedotepalvelun voi tilata Nurmijärven Veden verkkosivuilla, jossa täytetään ja lähetetään sähköinen lomake. Lomakkeella ilmoitetaan kiinteistön osoite, jota koskevista häiriöistä haluaa saada tiedon sekä matkapuhelinnumero, johon tekstiviesti lähetetään. Halutessaan tieto tulee myös annettuun sähköpostiosoitteen.

Palvelu on maksuton ja sitä voivat käyttää kaikki Nurmijärven Veden asiakkaat, myös kerros- ja rivitaloissa asuvat.

Suunnitelluista vedenjakelun keskeytyksistä, jotka liittyvät usein liitos- ja kunnossapitotöihin, tiedotetaan noin 2–3 arkipäivää ennen keskeytysaikaa Nurmijärven Veden verkkosivuilla, häiriötiedotepalvelun kautta sekä postilaatikoihin tai kerrostalon rappukäytävään jaettavilla tiedotteilla.

Takaisin listaukseen