Ajankohtaista

Koronavirus, Lukio, Terveys

Nurmijärven lukion elokuun ylioppilasjuhlien järjestelyihin muutoksia!

21.8.2020

Nurmijärven lukion Kirkonkylän ja Rajamäen toimipisteistä keväällä 2020 valmistuneiden ylioppilaiden ylioppilasjuhlatilaisuuksien järjestelyihin lauantaina 29.8.2020 on tullut muutoksia.

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä on ohjeistanut 19.8.2020 alueensa kuntia rajoittamaan syksyn ylioppilasjuhlatilaisuuksia koronavirustilanteen tartuntaketjujen syntymisen hillitsemiseksi. Toimenpiteillä pyritään suojelemaan myös järjestelyihin osallistuvaa opetushenkilökuntaa ja sitä kautta lukioiden työyhteisöä ja muita opiskelijoita jatkotartunnoilta.

Keusoten ohjeistuksen mukaisesti Nurmijärven lukion elokuun ylioppilasjuhlatilaisuudet järjestetään kahtena erillisenä tilaisuutenaan. Molemmat tilaisuudet järjestetään Nurmijärven yhteiskoulun juhlasalissa (Pratikankuja 8, Nurmijärvi).

  • Rajamäen toimipisteen ylioppilaiden juhla toteutetaan klo 10 ja
  • Kirkonkylän toimipisteen ylioppilaiden juhla puolestaan klo 12.

Joudumme kuitenkin valitettavasti luopumaan kokonaan aiemmin ilmoitetuista ylioppilaiden vieraslukumääristä. Näin ollen sisätilaisuuksiin EI voida kutsua lainkaan muita kuin ylioppilaat ja juhlajärjestelyihin osallistuva lukion opetushenkilöstö. Tällä toimenpiteellä pyritään pitämään tilaisuuksien ryhmäkoko mahdollisimman pienenä tartuntojen torjunnan näkökulmasta. Lisäksi emme suosittele riskiryhmiin kuuluvien ylioppilaiden osallistumista juhliin. Huomioithan, että sairaana ei tilaisuuteen voi osallistua ja tilaisuuksissa tulee noudattaa turvaetäisyyksiä ja hygieniaohjeistuksia.

Ylioppilaiden läheisillä on mahdollisuus tulla vastaanottamaan ja onnittelemaan ylioppilaita juhlatilaisuuden päätyttyä Pratikankujan piha-alueelle turvaetäisyyksistä huolehtien. Juhlasalin tilaisuuden arvioitu kesto on noin yksi tunti.

 

Kiitos ymmärryksestä ja toivotamme uudet ylioppilaat lämpimästi tervetulleiksi juhlaan – tehdään juhlasta yhdessä upea rajoituksista huolimatta!

Takaisin listaukseen