Ajankohtaista

Kaikki, Koulutus, Kulttuuri, Matkailu, Monikkosali, Museo, Nuoriso, Tapahtumat, Viestintä, Yhdistykset, Yritykset

Nurmijärven kunnan uusi yhteisöllinen tapahtumakalenteri on avattu

18.5.2022

Nurmijärven kunta on uudistanut kunnan tapahtumakalenterin. Uusi tapahtumakalenteri löytyy kunnan kotisivuilta ja myös osoitteesta:

tapahtumat.nurmijarvi.fi 

Kunta kutsuu kaikki Nurmijärvellä tapahtumia järjestävät mukaan uuden tapahtumakalenterin käyttäjiksi.

Tapahtumakalenterin avulla kuntalaiset ja matkailijat löytävät, mitä kunnassa milloinkin tapahtuu. Tapahtumia voi selata ajankohdan tai oman kiinnos­tuksen mukaan. Sivusto ohjaa löytämään Nurmijärven tapahtumia, ostamaan lipun tapahtu­maan, jakamaan tapahtumaa sosiaalisen median kanavissa sekä lisäämään ajankohdan suoraan omaan sähköiseen kalenteriin. Kalenteri näyttää myös tapahtuman sijainnin karttapalvelusta.

”Tavoitteenamme oli toteuttaa tapahtumakalenteri, joka innostaa sekä madaltaa osallistumisen kynnystä”, kertoo Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen.

Tapahtumakalenteriin voivat lisätä tapahtumia kaikki Nurmijärvellä tapahtumia järjestävät toimijat.

”Kutsumme mukaan kaikki tapahtumia järjestävät yhdistykset, yritykset, yhteisöt ja muut toimijat – olipa tapahtumassa kyse liikunnasta, kulttuurista tai yleisöluennosta”, Siltanen toivottaa.

Kun sivuille rekisteröityy käyttäjäksi omalla sähköpostiosoitteella, voi sen jälkeen luoda omalle yhdistykselle, yritykselle tai organisaatiolle käyttäjäprofiilin ja luoda tapahtumia organisaation nimissä. Rekisteröitymään pääset täältä.

Kalenteriin tulee automaattisesti Lippupisteen kotisivuilta Nurmijärvellä järjestettävät tapahtumat. Jos Lippupisteeseen tapahtuman ilmoittanut tapahtumanjärjestäjä ei halua niihin muutoksia, niin tapahtumia ei tarvitse syöttää erikseen kunnan kalenteriin.

“Ehdottomasti kaikkien kannattaa läh­teä mukaan käyttämään kalenteria. Yh­teinen alusta, josta löytyy kaikki Nur­mijärven tapahtumat hyödyttää niin kuntalaisia, matkailijoita kuin myös meitä tapahtumajärjestäjiä”, kannustaa nur­mijärveläinen tapahtumatuottaja Mee­bu Lahdenpää.

Tarjolla koulutus tapahtumakalenterista

Tapahtumakalenterista järjestetään käyttökoulutus Teams-palvelussa TI 24.5. klo 10–11.15. Liity kokoukseen tästä

Kouluttajana on Marjo Suomalainen sivuston toimittaneesta Eventz Internationalista. Koulutus tallennetaan, joten sen voi katsoa myöhemminkin kunnan kotisivuilta.

Koulutuksessa läpikäytävät asiat:

  • Käyttäjäprofiilin luonti
  • Tapahtumajärjestäjän (esim. yritys, yhdistys, yhteisö) profiilin luonti
  • Tapahtuman luonti
  • Tapahtumajärjestäjän profiilin ja tapahtumatietojen muokkaus
  • Oikeuksien antaminen muille yhteisön jäsenille toimijan sivuun ja tapahtumien luontiin
  • Syötteet omille verkkosivuille

Haluatko antaa palautetta?

Kuinka onnistuimme tapahtumakalenterin uudistamisessa? Anna palautetta palaute- ja verkkoasiointipalvelu Solmussa.

Takaisin listaukseen