Ajankohtaista

Koronavirus, Tapahtumat, Viestintä

Nurmijärven kunnan tiedotuslehti jaetaan kotitalouksille viikonlopun aikana

11.9.2020

Kunnan Nurmijärvi-tiedotuslehti 3/20 jaetaan viikonlopun aikana kuntalaisille. Tiedotuslehti sisältää tietoa ajankohtaisista asioista loppuvuoden osalta.

”Näemme kunnassa paperisen ja jokaiseen kotitalouteen jaettavan tiedotuslehden tärkeänä tiedotuskanavana, jonka merkitys poikkeusaikoina on entisestään korostunut. Vaikka olemme panostaneet myös digitaaliseen viestintään, on tiedotuslehti tärkeä osa kunnan korona-ajan viestintää”, Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen näkee.

Lehdessä on muun muassa kunnanjohtaja Outi Mäkelän pääkirjoitus ”Yhdessä selviämme ja jaksamme!”, tärkeitä yhteystietoja koronapandemian aikana, tietoa koronatestaamisesta ja koronan huomioimisesta yleisötilaisuuksissa sekä tietoa kunnan kotisivujen korona-sivuista.

”Haasteena printtiviestinnässä on se, että maailma muuttuu poikkeusaikoina nopeasti. Esimerkiksi Keusote avasi 31.8. koronanäytteenoton autokaistan Nurmijärven Klaukkalan jäähallinpihaan, mutta asia varmistui lehden toimitusprosessin jälkeen, eikä tästä syystä uudesta näytteenottopaikasta kerrota lehdessä”, Siltanen kertoo.

Lehdessä kerrotaan esimerkiksi myös kunnan taloustilanteesta, Me tehdään Nurmijärvi -palveluverkkotyön etenemisestä, hienosti edenneestä Klaukkalan kehätiestä ja muista rakennuskohteista sekä esitellään uusi hallintojohtaja Katja Vuorinen.

Poimi talteen syksyn tapahtumakalenteri

Nurmijärvi-lehti sisältää totuttuun tapaan tietoa syksyn tapahtumista, kuten Seitsemän veljestä 150 –juhlavuodesta, eri liikuntaryhmistä sekä Aleksis Kivi -viikosta.

”Aleksis Kivi -viikosta on tulossa todella mielenkiintoinen, onhan nyt Seitsemän veljestä 150 –juhlavuosi. Ohjelmassa on huomioitu hienosti korona-ajan haasteet, ja kuntalaiset pääsevätkin ihastelemaan näyttävää valoteosta. Lisäksi juhlavuoden valtakunnallinen päätapahtuma järjestetään itseoikeutetusti Nurmijärvellä, ja tapahtumaa voi seurata turvallisesti livelähetyksenä Helsingin Sanomien nettisivuilta”, Siltanen kertoo.

Mukana lehdessä on myös muut loppuvuoden tapahtumat.

”Kannattaa poimia talteen syksyn tapahtumakalenteri, josta löytyy tiiviissä paketissa valtavasti koettavaa ja nähtävää. Poikkeustilanteesta johtuen pyydämme lukijoita kuitenkin huomioimaan, että muutokset ilmoitettuihin tapahtumiin ovat mahdollisia”, Teemu Siltanen muistuttaa.

Nurmijärvi-lehti julkaistaan ensi viikolla (viikkoa 38) sähköisenä kunnan kotisivuilla osoitteessa nurmijarvi.fi/tiedotuslehti. Tämän lisäksi kunta julkaisee tiedotuslehden artikkeleita kunnan somekanavissa.

 

Takaisin listaukseen