Ajankohtaista

Kaikki

Nurmijärven kunnan sponsorointituki haettavissa 1.12. saakka

10.11.2020

Nurmijärven kunta jakaa sponsorointirahaa tulevalle kalenterivuodelle 2021. Sponsorointirahaa yhteistyösopimuksiin voi hakea 10.11.-1.12.2020 kunnan kotisivuilla olevalla lomakkeella.

Nurmijärveläiset järjestöt, seurat, urheilijat, ryhmät ja joukkueet voivat hakea kunnan sponsorointirahaa vuodelle 2021. Kaikki pidemmästä sponsorointisopimuksesta kiinnostuneet hakevat sponsorointirahaa samalla lomakkeella ja samaan aikaan. Hakemukseen kuuluu myös vapaamuotoinen perustelu.

”Kaikki hakijat ovat kunnanhallituksen hyväksymien periaatteiden hengessä samalla viivalla. Emme kunnassa arvota esimerkiksi naisten ja miesten joukkueita tai taidetta ja eri urheilulajeja keskenään, vaan kriteerinä on sponsoroitavan tahon tarjoama näkyvyys kunnalle. Sponsorointi onkin ensisijaisesti markkinointia”, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Viime vuoden tapaan kunta jakaa sponsorointirahaa tulevalle kalenterivuodelle. Tämä tuo ennakoitavuutta sekä kunnan että sponsorointikumppaneiden taloudenpitoon.

”Kunnan talous pyörii kalenterivuosittain, ja valtuusto päättää viestinnän budjetista vuosittain. Seuraavan kerran määrärahoista on tarkoitus päättää marraskuun 11. päivä, ja tällöin ratkeaa myös se, kuinka paljon kunta voi käyttää tulevan vuoden sponsorointiin ja muuhun markkinointiin”, Siltanen kertoo. Tuleva sponsorikumppani voi laskuttaa kuntaa joustavasti toimintavuoden aikana.

Kunta solmii kahdenlaisia sponsorointisopimuksia

Kunta tekee pidempikestoisia sponsoriyhteistyösopimuksia kalenterivuoden ajaksi, joita varten kunta on avannut kotisivuilleen edellä mainitun hakulomakkeen.

Lisäksi kunta tekee markkinointiyhteistyötä lyhyempikestoisten hakkeiden tai tapahtumien kanssa, joissa kunta ei ole pääasiallinen toteuttaja. Näitä hankkeita varten sponsorointitukea voi hakea joustavasti koko vuoden ajan. Kunta päättää tapauskohtaisesti osallistumisestaan hankkeiden rahoitukseen tai markkinointiin.

Hakuaika: 10.11-1.12.2020

Hakeminen: www.nurmijarvi.fi/sponsorointi

Takaisin listaukseen