Ajankohtaista

Asuminen, Hyvinvointi, Ikäihmiset, Joukkoliikenne, Lapset, Liikenne, Liikunta, Lukio, Matkailu, Monikko, Monikkosali, Nuoriso, Tapahtumat, Varhaiskasvatus, Viestintä, Viheralueet, Yritykset, Yrityspalvelut

Nuorten yleisurheilun SM-kisat ja Kisatori Klaukkalassa – huikeaa kisatunnelmaa tarjolla elokuussa

30.5.2022

Klaukkalan urheilukentällä kamppaillaan 12.–14.8.2022 nuorten yleisurheilun Suomen mestaruuksista. Näissä 14–15-vuotiaiden SM-kisoissa kilpailee arviolta 800 urheilijaa. Kisat järjestää Nurmijärven Yleisurheilu ry. Kunta vastaa puolestaan kisojen yhteydessä olevasta Kisatorista, joka on avoinna viikonlopun.

Kisatorilla on paikallisten yritysten mahdollista esitellä palveluitaan ja torin esiintymislavalla on monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille kävijöille. Kunta on tänään julkaissut kisasivuston, josta löytyy tietoa itse kisoista, tietoa Kisatorin esiintyjistä ja aikatauluista sekä tietoa näytteilleasettajaksi aikoville ja tuleville.

Kisatorilla paikallisia yrityksiä ja rentoa kisatunnelmaa

Urheilukentän vieressä oleva Kisatori on avoinna yleisölle 13.–14.8. klo 10–16. Kisatorilla paikalliset yritykset, yhdistykset ja urheiluseurat voivat esitellä palveluitaan ja myydä tuotteitaan.

”Tämä on loistava tilaisuus paikallisille yrityksille tulla esittelemään palveluitaan, onhan ständipaikka ilmainen ja päivittäiset tapahtuman arvioidut kävijämäärät ovat muutamassa tuhannessa”, kertoo elinkeinokoordinaattori Pekka Vuorenranta.

”Näytteilleasettajaksi voi tulla joko yhdeksi päiväksi tai kahdeksi päiväksi. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen alkaa 1.6., ja ilmoittautuminen tehdään Kisatori-sivulla”, lisää Vuorenranta.

Kisatorin esiintymislavalla tapahtuu kisojen palkintojen jako. Kisatunnelmasta huolehtivat lavalla soittavat Nurmijärven Opiston Bändikoulun bändit ja tapahtuman juontajana on Jari Reponen. Lauantaina Kisatorilla tallustelevat Muumit ja sunnuntaina vauhtiin päästetään somevaikuttaja Mikirotta.

Kunta julkaissut kisasivuston

Nurmijärven Yleisurheilun ylläpitämiltä kisojen virallisilta verkkosivuilta löytyy kattavasti tietoa kisoista niin kilpailijoille kuin kisoja seuraamaan tuleville.

Kunta on avannut kisojen teemasivut, nurmijarvi.fi/smkisat2022. Teemasivujen Kisaohjelma-sivulta löytyy lyhyesti tietoa kisoista ja lajiaikatauluista.

Kisatori-sivulta puolestaan sisältää tietoa esiintyjistä ja esitysten aikatauluista. Osa esityksistä, kuten Muumien ja Mikirotan fanitapaamiset ovat käytännön syistä tapahtuma-alueen vieressä olevassa Monikkosalissa.

”Kisatori-sivulta löytyy myös kattavasti tietoa ja ohjeita näytteilleasettajille. Sivulla tullaan lisäksi kertomaan paikalla olevista näytteilleasettajista, kun on selvinnyt mukaan lähtevät yritykset, yhdistykset ja seurat”, toteaa Vuorenranta.

Estejuoksijoita urheilukentällä.
YU-kisat 2021. Kuva Laura Anttolainen
Takaisin listaukseen