Ajankohtaista

Kaikki, Nurmijärven Vesi, Vesihuolto

Nukarin Syvänojantien alueella äkillinen vedenjakelun keskeytys ma 13.6. – vuoto korjattu

13.6.2022

Päivitys 13.6. klo 14.40

Putkirikko on saatu korjattua ja kiinteistöt saavat vettä nyt normaalisti. Suunniteltu vedenjakelun keskeytys aikaisemman tiedotuksen mukaisesti toteutuu huomenna tiistaina 14.6. klo 8.30-17.00 välisenä aikana.

Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Alkuperäinen tiedote 13.6. klo 12.45

Nukarin vedenottamolla on tehty valmistelevia töitä liitostöitä varten. Kaivutöiden yhteydessä on aiheutunut putkirikko, joka vaikuttaa Nukarin Syvänojantien alueella olevien kiinteistöjen vedenjakeluun. Ilman vedenjakelua ovat kiinteistöt Syvänojantie 191, 193, 226 ja 230. Korjaustoimenpiteet pyritään tekemään mahdollisimman nopeasti ja palauttamaan vedenjakelu kiinteistöille.

Nurmijärven Vesi on tiedottanut asiakkaitaan häiriötiedotepalvelun kautta. Suosittelemme tilaamaan häiriötiedotepalvelun.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on armaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Nurmijärven Veden vikapalvelu (24/7), puh. 09 879 7112

Takaisin listaukseen