Ajankohtaista

Asuminen, Ilmastotyö, Monikko, Monikkosali, Nurmijärven Sähkö, Sähkö, Tapahtumat

Miten säästää energiaa? Tule Monikkoon 20.9. klo 18–19.30

9.9.2022

Klaukkalan Monikossa, osoitteessa Kuntotie 7, pidetään tiistaina 20.9.2022 klo 18–19.30 kuntalaistilaisuus energian säästöasioista. Tilaisuudessa Nurmijärven Sähkön energianeuvoja kertoo vinkkejä, joilla jokainen voi pienentää energianlaskua omassa arjessaan. Lisäksi tilaisuudessa saa esimerkiksi tietoa, mitä energia-asioita olisi hyvä huomioida, jos suunnittelet remonttia.

Säästä energiaa – säästä rahaa – säästä ilmastoa

Keskivertosuomalaisen hiilijalanjäljestä asumisen osuus on 20 %, ja kodeissa energiasta noin puolet kuluu lämmitykseen. Polttoaineiden vuoden kestänyt hinnannousu näkyy myös kotitalouksien energialaskuissa.

”Helpoimmat keinot kotien energiankulutuksen hillitsemiseen eivät vaadi mitään investointeja. Esimerkiksi yhden asteen vähentäminen huonelämpötilassa vähentää lämmityskustannuksia 5 prosenttia. Tai, jos otat kahden minuutin suihkun 10 minuutin sijaan, säästät viikossa leffalipun hinnan”, vinkkaa Nurmijärven Sähkön energianeuvoja Jarmo Kauppi.

Voit vaikuttaa energiankulutukseen myös valitsemalla kestäviä ja huollettavia laitteita, käyttäen niitä myös taloudellisesti.

Nurmijärven Sähköltä apua energiaremontin suunnitteluun

Onko remontointi ajankohtaista? Remontissa ja jo sen suunnitteluvaiheessa kannattaa ottaa huomioon myös energia-asiat. Nurmijärven Sähkön energianeuvojalta saat neuvoja ja opastusta energia-asioissa – ota rohkeasti yhteyttä.

”Remonttia suunnitellessa kannattaa aina miettiä energian säästämisen toimenpiteitä. Rakennuksen ilmanpitävyyttä parantamalla pienennetään lämpöhäviöitä, liiketunnistimilla ja termostaateilla tehostetaan käyttöä ja aurinkokennoilla ja erilaisilla pumpuilla hyödynnetään ilmaisenergioita”, kertoo Kauppi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Tilaisuus on osa kunnan ilmastotyötä. Lue lisää www.nurmijarvi.fi/ilmastotyo

Nurmijärven Sähkö -konserni on Nurmijärven kunnan omistama energiapalveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköön ja kaukolämpöön liittyviä palveluja.

Takaisin listaukseen