Ajankohtaista

Kulttuuri, Minä Elän!, Monikko, Monikkosali, Tapahtumat

Mika Aaltola puhuu Suomen tulevaisuuden suuntaviivoista Monikkosalissa

5.4.2023

Monikkosalissa keskiviikkona 12.4. järjestettävän Minä elän! -luennon aiheena on Suomen kurssi myrskyisässä maailmantilassa. Nurmijärven kulttuuripalveluiden ja Nurmijärven Opiston yhteistyönä toteuttamassa tapahtumassa on puhujana Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola.

Aaltolan kirja “Mihin menet Suomi? Pelon aika Euroopassa” julkaistiin viime syksynä. Teos on ajankohtainen puheenvuoro Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan sekä Euroopan ja erityisesti Suomen ja Pohjolan turvallisuustilanteesta.

Aaltola on ollut viime aikoina asiantuntijaroolinsa vuoksi paljon esillä julkisuudessa. Hänen erityisiä osaamisalueitaan ovat Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikka, suurpolitiikka, Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikka sekä globaalihallinta.

Monikkosalissa Aaltola puhuu erityisesti uuden kirjansa teemoista ja Suomen suunnasta haasteiden keskellä. Analyysin kohteeksi pääsee aika, jota nyt elämme, mutta myös sen mahdolliset vaikutukset tulevaisuuteen.

Aaltolan luennolle on vapaa pääsy, mutta paikka tulee varata etukäteen Nurmijärven Opiston verkkosivujen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Kuvaaja: Veikko Somerpuro

Ke 12.4. klo 18:15 Minä elän! -luento: Mika Aaltola – Mihin menet Suomi?
Vapaa pääsy. Ilmoittaudu ennakkoon
Monikkosali, Kuntotie 7, Klaukkala
Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut ja Nurmijärven Opisto

Takaisin listaukseen