Ajankohtaista

Kirjasto, Kulttuuri, Kuntastrategia, luonto, Matkailu, Viestintä, Yhdistykset, Yritykset

Matkailijoille palveluita tarjoava yritys: ilmoita tietosi ”Visit Nurmijärvi” -sivuille

2.5.2024

Visit Nurmijärvisivuston tavoitteena on saada Nurmijärveltä matkailijoille löytyvät elämykset ja palvelut yhteen paikkaan löydettäväksi. Matkailijoille tarkoitetut palvelut voivat liittyä esimerkiksi elämyksiin, ruokailuun, liikuntaan, majoitukseen, taiteeseen tai matkailijoita kiinnostaviin ostoksiin.

Matkailupalveluita tarjoava yritys voi luoda Visit Nurmijärvi -sivustolle oman esittelykortin, joka ohjaa Visit Nurmijärvi -sivuston kävijöitä yrityksen omiin kanaviin (yrityksen omalle verkkosivustolle, somekanaviin, verkkokauppaan, varausjärjestelmään ja niin edelleen).

Yritys (tai yhdistys) voi luoda yrityskortin alustalle itse kätevästi muutamassa minuutissa. Vaiheittaisen opastusvideon  yrityskortin luomisesta löydät Nurmijärven kunnan YouTube-kanavalta. Näet videon täältä!

Visit Nurmijärvi -sivusto ja kesäesite ovat osa Nurmijärven kunnan matkailun ja matkailuviestinnän kehittämistoimenpiteitä. Kunnan kesäesitteen sisältö toimitetaan Visit Nurmijärvi -sivun pohjalta. Kesäesitteen voi napata matkaansa kunnan toimipisteistä (kirjastoista, museoista, Monikkotalosta, kunnantalolta, uimahallilta) sekä matkailuyrityksistä kesäkuun alussa. Esitettä jaetaan myös vieruskuntiin.

llmoitathan yrityksesi tai tapahtumasi (tai päivität yritystietosi) Visit Nurmijärvi-sivustolle viimeistään 10.5.2024, mikäli toivot, että yrityksesi tiedot huomioidaan kesäesitteen toimitusprosessissa. Nurmijärven kunta pidättää oikeuden muokata ja päättää kanaviinsa tulevista sisällöistä.

Lisätietoja kesäesitteestä ja Visit Nurmijärvi-sivun yrityskorteista sinulle antaa Nurmijärven kunnan matkailukoordinaattori Riika-Maria Hytti. 

Takaisin listaukseen