Ajankohtaista

Liikunta, luonto, Matkailu, Sääksi, Tapahtumat, Uimarannat, Yhdistykset, Yritykset

Matkailijoille palveluita tarjoava yritys: ilmoita tietosi ”Visit Nurmijärvi” -sivuille ja kesäesitteeseen

4.5.2023

Visit Nurmijärvisivuston tavoitteena on saada Nurmijärveltä matkailijoille löytyvät elämykset ja palvelut yhteen paikkaan löydettäväksi. Matkailijoille tarkoitetut palvelut voivat liittyä esimerkiksi elämyksiin, ruokailuun, liikuntaan, majoitukseen, taiteeseen tai matkailijoita kiinnostaviin ostoksiin.

Matkailupalveluita tarjoava yritys voi luoda Visit Nurmijärvi -sivustolle oman esittelykortin, joka ohjaa Visit Nurmijärvi -sivuston kävijöitä yrityksen omiin kanaviin (yrityksen omalle verkkosivustolle, somekanaviin, verkkokauppaan, varausjärjestelmään jne). Yritys voi luoda yrityskortin alustalle itse kätevästi muutamassa minuutissa.

Visit Nurmijärvi -sivusto ja kesäesite ovat osa Nurmijärven kunnan matkailun ja matkailuviestinnän kehittämistoimenpiteitä. Yrityksen/palvelun perustiedot lisätään maksutta myös kunnan kesäesitteeseen, jos ne koetaan soveltuvaksi ja kunnan matkailua tukevaksi. Kesäesite jaetaan kuntalaisten koteihin kesäkuun alussa. Nurmijärven kunta pidättää oikeuden muokata ja päättää kanaviinsa tulevista sisällöistä.

Ilmoitathan yrityksesi tai tapahtumasi (tai päivität yritystietosi) Visit Nurmijärvi-sivustolle viimeistään 10.5.2023 varmistaaksesi mukaan kesäesitteeseen pääsyn.

Takaisin listaukseen