Ajankohtaista

Keusote, Koronavirus

Mahdollisia koronavirusaltistumisia Klaukkalassa sekä kuntosalilla että ravitsemusliikkeissä

6.11.2020

Keski-Uudenmaan sote (Keusote) tiedottaa 6.11.2020, että Klaukkalassa kuntosali Balanssissa, ravitsemusliikkeissä Ararat tai Cafe Hugo asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Kuntosalilla ja kyseisissä ravitsemusliikkeissä vierailleilla henkilöillä on todettu koronavirusinfektio. Tartuntavaaraa ei enää ole.

Kuntosali Balanssissa mahdollinen korona-altistuminen on voinut tapahtua maanantaina 2.11. klo 17-20 ja 3.11. klo 18-20 ja 4.11. klo 18-20.15.

Ararat ravintolassa mahdollinen korona-altistuminen on voinut tapahtua tiistaina 3.11. klo 12.30-14, ja Cafe Hugossa 4.-5.11. klo 12.30-14.

Keusote suosittelee, että kyseisenä aikana kuntosalilla tai ravitsemusliikkeissä asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099

Tietoa koronaviruksesta:

 

Takaisin listaukseen